![]() |
#1 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2017
Nominowany 35 razy w 11 Tematach
![]() |
![]() Prezentujemy krótką rozmowę ze szkoleniowcem Tomasza Adamka (52-5, 30 KO), Gusem Currenem, któremu po zwycięskim, choć zaciętym dla "Górala" pojedynku z Fredem Kassim (18-7-1, 10 KO) zadaliśmy kilka pytań dotyczących przebiegu walki oraz tego, jak rozwija się współpraca trenera z polskim pięściarzem. Curren zastąpił poprzedniego trenera Adamka, Rogera Bloodwortha, przed czerwcowym występem pięściarza z Gilowic z Solomonem Haumono. Duet Adamek-Curren mogliśmy zobaczyć w sobotę po raz drugi. Źródło: redakcja Zdjęcia: Paweł Szkutnik |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) | |
![]() Cytat:
![]() plusy z zabawy w boks Adamka: - trenują z nim młodzi prospekci - sprowadził trenera z którego też korzystają - chycki, z którego tez korzystaja - borek który robi konkurencje promotorem a to zawsze jest dobre dla finalnego klienta - promocja boksu -... minusy ...? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) | |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 4 razy w 4 Tematach
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) |
![]()
Przyjemna rozmowka, Gusa dobrze się słucha, i ma on ogromną wiarę w Adamka i to, co o nim mówi.
Wiadomo, naciąga swoje opinie celowo, ale buduje profesjonalną aurę wkoło, więc można przymknąć oko. Oby tylko finalnie był jednym z tych, którzy.dostosuja poziom kolejnych wyzwań do możliwości Tomka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 (permalink) | |
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 (permalink) |
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Sep 2002
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
"...polepsza się z każdym dniem"... a co innego ma mówić Curren? W końcu to jego robota, zapewne nieźle płatna. Wyciśnie ile się da i c'est la vie.
Tym łatwiej Gusowi prawić takie dysputy, kiedy materiał (czytaj Adamek) jest jeszcze w miarę obrabialny i mimo wieku trzyma się "kupy". Zresztą jeśli Góral chce dalej walczyć to jego, a nie moja tym bardziej sprawa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2002
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Do niedawna powiedzialbym, ze zadnych - chce, niech sie bawi - chociaz przy okazji Adamka, niestety troche sie telewizja leniwi i nie bardzo wychodzi im promowanie nowych nazwisk. Ja ciagle chcialbym zobaczyc w Polsce Lidzbarskiego, ktorego wychwalal przeciez Bashir. Mial swoje szanse Kolodziej, Wawrzyk czy Zimnoch to dlaczego nie Lidzbarski?
Na dzisiaj minusy widze dwa: - dezawuowanie Adamka jako sportowca. Pewne rzeczy mistrzom nie przystoja a wystawianie go w ochraniaczach, ktore maja ratowac skore to spora przesada. - promowanie oszustwa w sporcie pod szyldem Adamka, bo nikt mi nie powie, ze takie ochroniacze nie maja wplywu na przebieg walki Bylem i jestem oburzony tym zagraniem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 (permalink) | |
![]() Cytat:
Z wiekszoscia swoich rywali byl gosciem na telefon, informowanych na kilka tygodni przed walka (w najlepszym wypadku). Z reszta sam Kassi nie mowil nic ochraniaczu. Bo nie w tym tkwi sedno. Walka byla wyrownana. Ale Ty musisz rzygac tym za kazdym razem, jakby tylko przez to Adamek wygral i nic innego nie mialo znaczenia. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Curren: nie chcę niczego zmieniać w boksie Adamka. Jest wspaniałym pięściarzem | Krystian Sander | Newsy | 1 | 11-04-17 11:58 |
Gus Curren nowym trenerem Tomasza Adamka | Krystian Sander | Newsy | 3 | 11-04-17 11:11 |
Adamek vs Szpilka: Typują redaktorzy | Adrian Golec | Publicystyka | 18 | 09-11-14 08:31 |