![]() |
#1 (permalink) |
V.I.P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Nominowany 28 razy w 2 Tematach
![]() |
![]() ![]() Joanna Maj/Boxing.pl: Ścigasz Władimira już od jakiegoś czasu. To w restauracji, to na różnych eventach, no i był pościg na wodzie, jednak on wydaje się być niewzruszony. Które ze spotkań według Ciebie wkurzyło go najbardziej? Shannon Briggs: Zdecydowanie to na wodzie. To było coś! Let's go Champ! Czy uważasz, że młodszy Kliczko boi się starcia z Tobą? Tak. On nie ma takich jaj jak jego brat. Młody Kliczko nie byłby w stanie skrzywdzić mnie swoimi ciosami. Przetrwałem z jego bratem pełen dystans. Witalij nie potrafił powalić mnie na ziemię. Shannon, co jeśli nie uda Ci się doprowadzić do walki z Władimirem? Mogę zmierzyć się z każdym... Na pewno masz kogoś konkretnego na celowniku... Deontay Wilder? To jest tak, że to duże nazwiska potrzebują mnie, nie ja ich! Boks umiera. Co dalej po walce Mayweathera z Pacquiao? Boks potrzebuje "Cannona" Briggsa. Jeżdżę po świecie, walczyłem ostatnio w różnych rejonach świata. Ostatnio odwiedziłem Panamę. Promuję ten sport. Dzięki mnie ludzie pamiętają o tej dyscyplinie Jak sądzisz, walka Kliczki z Jenningsem zakończy się przed czasem? Pożyjemy zobaczymy. Wydaje mi się, że obejrzymy pełne dwanaście rund, choć nigdy nie wiadomo, co się wydarzy. Co sądzisz o niektórych zachowaniach pięściarzy w mediach? Dla przykładu wspomnę o Derecku Chisorze, który spoliczkował kiedyś Witalija. Później było plucie na Władimira przed walką starszego z Kliczków. Uważasz, że takie metody działają destrukcyjnie na psychikę rywala? Na pewno tak. Ja te metody mam opanowane po mistrzowsku. Mnie nikt nie jest w stanie złamać. Moje hasło "Let's go Champ!" pomaga mi. Spójrz na mnie, świetnie się trzymam. Ważę jakieś 250 funtów. Jestem gotowy na wszystko. Reprezentuję Polskę, a Ty kiedyś mówiłeś, że byłeś u nas wiele lat temu. Chciałbyś przesłać jakąś wiadomość do Polaków? Oczywiście! Byłem w Polsce w 1991 roku i dobrze się bawiłem. Kocham Polskę i dziękuję Polakom za wsparcie, wrócę do was. Jak powiedzieć "Let's go Champ" w waszym języku? W luźnym tłumaczeniu: "Do boju mistrzu!". "Do boju mistrzu!". Rozmawiała: Joanna Maj/Boxing.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) | ||||
![]()
Nieeeeee... NO tego to nie wiedzialem że zaatakował go nawet na wodzie >_< Władek sie wypierdolił z deski surfingowej XDXD Cyrk na kółkach kurva XD Żeby tylko sądowego zakazu zbliżania nie dostał XD
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 (permalink) | |
V.I.P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Nominowany 28 razy w 2 Tematach
![]() |
![]() Cytat:
![]() doszły mnie słowa od pewnej informatorki, że Briggs to rozważny i ciepły facet. Tutaj to jest promowanie siebie póki czas i zdrowie. Briggs nawet jeśli doczłapie się do walki z kimkolwiek z topu HW, nie ma szans. on o tym dobrze wie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: May 2008
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
ja tego nie kumam do konca ale wydaje mi sie ze oni musieli sia jakos dogadac. Jak normalny czlowiek chcialby tak nadskakiwac Wladowi to w najlepszym razie mialby wpierdol od ochroniarzy, a w najgorszym wpierdol a potem sprawe sadowa i to z gory przegrana bo dowody sa jednoznaczne. Nie chce mi sie wierzyc ze Wlad szykuje go sobie na rywala. Podejrzewam ze po prostu pomaga Cannonowi w promocji walk z ogorkami. Briggs nie jest już fighterem, musi byc clownem i Kliczko mu w tym pomaga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Briggs: On musi się ze mną zmierzyć! Unika mnie od dziesięciu lat | Krystian Sander | Newsy | 4 | 23-04-15 14:26 |
Jennings: Kliczko, nie lekceważ mnie! | Leszek Mańka | Newsy | 0 | 15-04-15 09:17 |
Shannon Briggs wraca na ring | Paweł Rozmytański | Newsy | 8 | 11-02-14 19:12 |
"O boksie przy kawie" - Kliczko vs Powietkin, odc. 5 | Andrzej Pastuszek | Publicystyka | 9 | 03-10-13 23:48 |
Vitali Klitschko vs Shannon Briggs (16.10.2010) | luki29 | Strefa ściągania walk | 0 | 30-07-13 19:58 |