![]() |
#1 (permalink) | |
bum
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Witam
Myślę o treningu brzucha i zastanawiam się jak najlepiej go wytrenować. Czy po prostu kłaść się na podłodze i robić brzuszki, czy lepiej kupić sobie taki sprzęt: . Który trening według was jest lepszy? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) | ||
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) | |
![]() Cytat:
![]() ![]() Aha i zapomniałem dodać coś ważnego, weź napoważnie to co napiasłem bo jak tłuszcz na brzuchu wyrośnie raz (dobuduja sie dodatkowe komórki tłuszczowe) , to masz przejebane i bedziesz go zrzucał do osranej śmierci. Wtedy brzuch z granitu bedziesz mógł narysować sobie nakartce. Pozdro. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 (permalink) | |
bum
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
|
![]()
Witam to znowu ja z kolejnym pytaniem do was mianowicie.Właśnie od kilku dni robię tą całą ,,6 Weidera'' i jak robię to tylko w pierwszych 2dniach czułem ból w okolicach dolnych partii mięśni brzucha a teraz jak robię to cwiczenie to w ogóle nie odczuwam bólu .To dobrze czy źle tzn chodzi mi o to czy jest sens dalej robic to cwiczenie i czy będą z tego jakies efekty????.I 2 pytanie mianowicie czy duże znaczenie ma to jak wysoko podnosimy plecy podczas tych cwiczeń bo ja podnoszę ale nie tak jak na tym rysunku:
.Tylko mniej i czy to wpływa jakoś na to cwiczenie???.Bardzo bym prosił o odpowiedź i z góry dziękuje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 (permalink) | |||
![]() Cytat:
Pozdro. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 (permalink) |
bum
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
|
![]()
acha czyli rozumiem że aż takiego znaczenia jak wysoko podnosimy plecy nie ma i mam też rozumiec że między cyklami w tym cwiczeniu nie ma przerwy tylko lecimy odrazu np 6 cykli i dopiero przed następną serią można zrobic przerwe tak z 5min tak???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 (permalink) |
![]()
Plecy masz podnieść tak wysoko jak sie czujesz na siłach ale ma to być twoje maksimum, a nie tak jak ktoś robił na filmie, w A6W w 1 podejściu robisz 6 róznych ćwiczen (które znasz zakładam), pomiedzy tymi ćwiczeniami niema żadnych przerw robisz to zarazem po takiej jednej szóstce robisz przerwe tylko na rozluźnienie mięśni, wypnij brzuch doprzodu, poruszaj naboki , żeby rozluźnić i rozciągnać mięśnie , przerwa niedłuższa niż minuta to kompletne max. i lecisz nastepna szóstke , z każdym nastepnym progiem oczywiście zwieksza sie ilość powtórzeń które trzeba wykonać w każdym ćwiczeniu serii w ostatnim dniu szóstego tygodnia robisz ostatni trening ---> 3 "szóstki" i po 24 powtórzenia w każdym ćwiczeniu w każdej jednej szóstce.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|