![]() |
#21 (permalink) |
Rookie
![]() Zarejestrowany: Dec 2006
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
To zacznijmy od tego, ze ten temat otworzylem byscie mi jakas diete doradzi tj. wyzej napisalem nie chcem jesc fast food'ow, nie wiem o co Ci chodzi, probuje u was zasiegnac jakis rad, by przytyc ze zdrowa zywnoscia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 (permalink) | ||
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2005
|
![]() Cytat:
Cytat:
Rano polecałbym ci, np: Mleko z musli, lub twaróg, jajecznica, ale nie za często i staraj się ograniczac źółtko, poniewaz zawiera duzo cholesterolu... Dobrez jest tez spozyc przykładowo jogurt itp. Jedz też drugie śniadanie, jakieś kanapki, najlepiej czarny, pełnoziarnisty chleb z czym ci tam mama przygotuje. Na obiad przedewszystkim takie rzeczy jak: ryby, piersi z kurczaka(ogólnie kurczak), ryż, makaron, warzywa itd. Później możesz jakąs sałatke wszamac, jedz też dużo owoców, i na kolacje coś z większą zawartością białka... Nie musisz się stosowac całkowicie do tego co napisałem, ale to tylko taki ogólny wzór. Odstaw nie zdrową żywnośc, słodycze itd na boczny tor... Jedz dużo, zdrowo i regularnie a urośniesz. Wszelkiego rodzaju odzywki nie są ci narazie potrzebne. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 (permalink) |
Rookie
|
![]()
a to mam jeszcze jedno pytanie jakie kolwiek slodycze odpadaja ? np. mama robi mi do szkoly kanapki z nuttella to odpada ? i czy jedzenie platkow rowniez odpada ? o jeszcze jedno do obiadu moga byc ziemniaki i surowka ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 (permalink) | |
champion
|
![]() Cytat:
PS: Czy ty w ogóle coś trenujesz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 (permalink) |
Rookie
|
![]()
Ale wlasnie sie tak sklada ze bardzo uwielbiam zelki :o . Czyli moge sie stosowac do tej diety ale nie zbyt scisle ? A wlasnie ze trenuje nie mam zadnych wiekszych sukcesow, oprocz paru statuetek i paru medali, na 9 sparingow 8 wygralem. Ale to o niczym nie swiadczy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 (permalink) |
champion
|
![]()
Sparingi? Za sparingi nagród się nie dostaje...
A co do paluszków rybnych to nie jest to do końca to samo co ryba. Ryby maja dużą zawartośc białka, ogólnie są bardzo zdrowe a paluszki rybne to sztucznie wytworzony produkt, który prawdziwego jedzenia nigdy nie zastąpi... zarówno jeśli chodzi o wartości odżywcze jak i smak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 (permalink) | |
prospect
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: May 2005
|
![]() Cytat:
P.S - To co to za klub, gdzie za sparingi sie zbiera medale!? :eek: :shock: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2005
|
![]()
A i teraz mówie na poważnie-nakupuj sobie kaszki manny(takiej jak dla dzieci-maja różne dobre smaki). Wrzucaj ja na mleko i wpierdzielaj w opór-ja tak robie. Bardzo zdrowe i wartościowe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|