![]() |
#121 (permalink) | |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]() Cytat:
![]() Co do postępów....po zadnym wiczeniu nie miałem lepszych. Cwiczenie gigant. Polecam wszystkim "potrzebujacym" :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 (permalink) |
contender
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2007
|
![]()
No też bym sobie poćwiczył ale te 2,5 miesiąca potrzebnych na trening mnie odstrasza. Czasem mi się zdarzy wyjechać na wieś, pomóc w pracy na tartaku a do tego potrzeba raczej świeżych mięśni... . Może zimą ? :roll:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2006
|
![]()
Podstawowa wersja "6" trwa 42 dni a w ostatnich czterech wykonuje sie po 24 powtórzenia, ja ja poprostu nieco ulepszyłem :twisted: Co do swiezosci miesni w tym cwiczeniu nie może byc o tym mowy. Codzienny trening i stale podnoszony poziom trudnosci skutecznie to eliminuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 (permalink) |
prospect
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2005
|
![]()
warto na bank
![]() ![]() ![]() mam swoje cuda cwiczace brzuch ![]() jak wycwicze go ladnie super ladnie wyglada i co tradycyjnie go zapuszcze potem hahaha i tak w kolo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 (permalink) |
![]()
Brzucha nie trzeba robić codziennie mimo, że tak jak przedramiona i łydki są mięśniami które trenuje się poprzez dużą ilość powtórzeń :arrow: bo tylko tak można je wykształcić.Poza tym wygląd brzucha w większej mierze zależy od tego jak się odżywiasz i ile razy w tygodniu robisz aeroby, a w mniejszej od ilości wykonywanych ćwiczeń :wink:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|