PROPOZYCJA
Panowie jest taka sprawka...
Ja odchodzę z pisania na przegladligowy.pl w dziale bokserskim, ale że jakaś lojalność musi być powiedziałem im, że kogoś poszukam. No i do kogo miałbym się zwrócić jak nie do Was? Dlatego też mam dla Was propozycję prowadzenia działu bokserskiego na stronie przegladligowy.pl, zamiast waszego szanowanego Kurka ;]. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt na priv. Ja w prowadzeniu tego działu mogę trochę pomóc, tzn. nie będę pisał, ale jeśli potrzebne będą jakieś kontakty, czy podpowiedź, to służę pomocą.
Druga sprawa, to do tych, którzy prowadzę wszelakie portale itp. Ponieważ dziennikarstwo jest moją pasją, to nie przestanę zupełnie pisać. Zamierzam pisać jak mnie najdzie ochota i znajdę czas jakiś artykuł, felieton, wywiad, itp. Tylko, że teraz nie będę miał gdzie tego umieścić. To też przyszedł do głowy pomysł, że jeśli ktoś będzie zainteresowany, to ja, gdy coś napiszę, mogę podrzucić taki materiał na maila i wtedy, jeśli się on spodoba dany redaktor będzie to mógł na swoim portalu opublikować. Nie wiem, czy ten pomysł wypali, ale jakby ktoś się w tej sprawie odezwał to jestem zainteresowany trochę współpracą.
Na koniec do moderatorów chciałbym powiedzieć, że jeśli ktoś rozpocznie pracę na przegladligowy.pl to dam znać, żeby usunąć ten wątek, aby nie zaśmiecać forum. Ale bądźcie mili i dajcie, żeby on tu sobie trochę pobył...
|