![]() |
#21 (permalink) | ||
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2005
Nominowany 5 razy w 1 Temacie
![]() |
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 (permalink) | ||
prospect
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2005
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
hmm ladna ta chonda ale szkoda ze na 2osoby :/ .... Ja zastanawiam sie nad bmw 320
i bmw 318is co myslicie o nich? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2005
Nominowany 5 razy w 1 Temacie
![]() |
![]()
Beja z allegro mi sie nie podoba - jakos nie przkonuja mnie spojlery itp, pozatym spory przebieg, a przy z reguly konkretnym pilowaniu silnika przez wlascicieli BMW to niedobrze wrozy.
za do beemka z gratki duzo lepsza. fajne auto i cena tez nienajgorsza. nie jest oszpecone, przebieg do przyjecia. ciekawe afto. no i silnik nie umyty, wyglada na normalnie uzytkowany. no ale musisz doliczyc oplaty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 (permalink) |
![]()
Ja mam aktualnie 3 japoñce benzynowe 97 rok. Mazda 626 przebieg 165 tys., Mazda MX3 przebieg 185 tys., Mitsubishi Lancer przebieg 240 tys. Mam je ponad 2 lata i jedyne moje wizyty na warsztacie to wymiana oleju, klocków itp. Kompletnie sie nie psuj±. Bêdê w tym roku zmienia³ i nie wchodzi nic innego w rachubê ni¿ samochody japoñskie. Mia³em juz ople, VW i nonstop sie psu³y. Z niemieckich aut jeszcze klase trzyma BMW. Reszta to naprawdê s³abizna.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 (permalink) | |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2005
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 (permalink) | |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: May 2005
|
![]()
A może Audi A4 ?
Kosztuje ponad 14 tys., ale myślę że dałoby się wytargować na 12 tys. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 (permalink) | ||
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2005
|
![]() Cytat:
![]() ZET pokazesz fotki lancera? Ja jak mi sie zdarzy nie zapomniec to zrobie swojego i wrzuce na forum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 (permalink) |
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Sep 2002
|
![]()
14-letni CRX za prszeło 12 koła w dodatku bez opłat... żadna atrakcja. Poza tym widać, że poprzedni właściciel to fan tuningu, a takich należy się wystrzegać - najlepiej samemu robić to z głową.
BMW 320 - przebieg całkiem realny, myta komora silnikowa to już mniej fajne ![]() BMW 318is - przebieg podejrzany, po wnętrzu można wnioskować, iż jest większy. Poza tym wygląda poprawnie, no i silnik akurat w sam raz, nie za duży, nie za mały. Audi A4 - akuratny samochodzik, najgorsze jednak w A4 jest przednie zawieszenie, jego remont kosztuje krocie. Poza tym do 1.6 można stosowac tańszą instalację gazową, no i ma łańcuch rozrządu, a nie pasek. |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|