![]() |
#22 (permalink) |
prospect
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2002
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Obrona tytulu w ciezkiej cieszy, ale martwi fakt ze tak naprawde staje sie coraz slabszy. Jedyne co zyskalem na obronie tytulu to Injury Points.
Bronilem tytulu z zawodnikiem o statusie 3 , teraz juz przyjdzie mi bronic z zawodnikiem o statusie 4, a moj status sie nie zmienia mimo ze obronilem tytul. Musze sie po prostu przyzwyczaic ze obronca tytulu nie jest wcale faworytem walki, jak w realu. Ale to tylko gra. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 (permalink) | |
prospect
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2001
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 (permalink) | |
prospect
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2001
|
![]()
Tak sobie pomyslałem, że przepiszę post za starego forum:
Jeśli już gracie w WeBL lub mielibyście ochotę spróbować, to zapraszam. To gra, w której tworzy się wirtualnego boksera (nadając mu atrybuty takie jak siła, szybkość, siła ciosu, budowa ciała itd.), następnie tworzy się plan walki dla niego i same walki są rozgrywane z użyciem symulatora. Moglibyśmy spróbować swych sił. Gra jest na stronie: Trzeba kiknąć "Sign up to play", następnie wypełnić krótki formularz i na dole KONIECZNIE zaznaczyć opcję "join private region" nazwa regionu: Polish Boxing hasło: ryszardk Maksymalnie można mieć 5 aktywnych zawodników w danej wadze (i nieskończoną liczbę "retired" ![]() Na razie sam stworzyłem po 3 zawodników od półciężkiej w górę. Zapraszam! Im więcej osób dołączy, tym lepiej. W razie potrzeby pytajcie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|