![]() |
#41 (permalink) |
prospect
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2001
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Żyją, ale zostali automatycznie przeniesieni na emeryturę (nie logowałeś się przez 3 tygodnie, tak samo jak Szybszy).
Kliknąłem za Ciebie Forgoten Password, leniu, i hasło powinno już być do Ciebie wysłane. Twój ostatni wynik: Szymek Kolecki (VARGAS BOXING TEAM) defeated Wiesiunio (Wiesiu tim) by unanimous decision: 117-111, 118-110, 117-112. Jutro Sven Hannavald - Grandziaż. Będzie niezły czad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 (permalink) | |
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2001
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 (permalink) | ||
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2003
|
![]() Cytat:
obr14 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 (permalink) |
prospect
|
![]()
UWAGA RAFI I AITOR !!!
Wskutek mojgo gapiostwa walka między Janosikiem (RAFI Knockout Gym) i Adamem Tszyu (Aitor's Gym) o tytuł mistrza wagi superlekkiej odbędzie się nie we wtorek, jak wszystkie walki w tej kategorii, ale w niedzielę 25 maja, a więc dwa dni wcześniej. Sorry za tę mała pomyłkę. :oops: [/b] |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 (permalink) |
prospect
|
![]()
Od pewnego czasu większość walk ustawiam ręcznie, bo scheduler zaczyna mnie wku... dobierając pary w pierwszej kolejności na podstawie statusu. Ja staram się to robić na postawie rankingu. Ustawiam pary zawsze w noc poprzedzającą schedulera, więc jak ktoś chce wysłać swojego zawodnika na emeryturę (taktycznie, badź z jakiegokolwiek innego powodu), to niech to zrobi dzień przed schedulerem do północy. Tzn. jeżeli na przykład scheduler dla wagi ciężkiej chodzi w niedzielę rano, to trzeba to zrobić w sobotę do północy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 (permalink) |
prospect
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2003
|
![]()
Cos mi tu podpada z tym vivi.com. Moj Tomasz Zadymiasz wygral kojena walkie z gosiem co mial wiekszy czytam rowny status a najbardziej potrzebna mu cecha nie przyrosla. :mad:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 (permalink) |
prospect
|
![]()
Pewno, że nie przyrosła. Trenowana cecha zwiększa się na stałe kiedy wzrasta STATUS. A status to jest najwyższy ranking zawodnika. Zadymiarz przed sobotą był 1/2 (ranking/status). Wygrał, i jest 2/2 (kiedy walka nie jest o tytuł, w przypadku zwycięstwa ranking wzrasta nawet jak wygrasz ze "słabszym"; wymóg większego/równego statusu jest tylko w przypadku walk mistrzowskich).
Musisz wygrać za tydzień, żeby cecha trwale przyrosła. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2002
|
![]()
Dlaczego odbyla sie DZISIAJ walka w supersredniej miedzy moim Ostatnim Kastratem a Adamem Adamkiem z Aitor`s Gym :?: :?: Nie spodziewawszy sie takiej anormalnosci nie ulozylem planu i moj bokser przegral walke, ktora w uczciwym terminie mialby z pewnoscia wygrana. Cos tu jest na prawde nie w porzadku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 (permalink) |
prospect
|
![]()
Sorry, to moja wina; to samo z Maćkiem "razorem" Jasińskim.
Wiem, ze to nie wymaże porażki z rekordu, ale "ustawię" wam wygrane walki z moimi zawodnikami w przyszłym tygodniu dla wyrównania rankingu, a potem rewanże. To jedyne co mogę teraz zrobić. |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|