![]() |
#1021 (permalink) |
contender
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2007
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
No ja też tak miałem w ostatnich pojedynkach. Nawet teraz, Radziński z rookies też u jednego zremisował Uśmiech kwaśny A gdzieś czytałem na jednej z help stron o takiej linijce, że coś tam było o komentatorze ("if round - coś tam" niby). Muszę tego poszukać.
Widzę, że Dupa Blada wygrał i chyba niedługo się spotkamy :D Z rankingu wynika, że raczej Radziński nie będzie walczył z wyżej notowanym zawodnikiem. Najprawdopodobniej spotka się z Dupą Bladą zatem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 (permalink) |
contender
|
![]()
W prywatnym Polish Boxing chyba też tego nie ma... . W sumie brak Ducking Page w publicznych regionach to chyba mała strata ?. To chyba spowodowane po części przez Kachalke, przynajmniej tak z forum zrozumiałem.
P.S. Czy Maniac Gym3 w rookies to gym Maniaca ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 (permalink) | |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2007
|
![]()
no normalnie zaloba z tym ducking page.w Contenders bardzo sie przydawalo aby latwo nie zostac zgniecionym przez swoje lamerstwo w tej grze.lol hehe
wykonczy to Specialty Regions i Private Regions, turnieje i tak dalej.zreszta juz o tym napisalem na forum i Morton cos tam niby bedzie robil jak ja sie ciesze ze mam ten WT bo bez ducking page bedzie cholernie ciezko cos wygrac.normalnie teraz to sie okaze kto jest dobry a kto nie i procenty wygranych w niektorych gymach wyraznie spadna ale najgorsze jest to ze jeden gosciu z CCCP klanu umie robic skanujace programy i go zrobi (juz o tym wspomnial na WeBL forum) i caly CCCP z Kachalka na czele bedzie dalej mial ducking page.to dopiero beda jaja i ciekawe co powiedza jak Kachalka bedzie bral latwe walki bez ducking page ? cos mi sie wydaje ze ducking page powroci do Contenders niedlugo hehe Rychu masz kontakt z kims z CCCP ? mozna by sie zaprzyjaznic z nimi hehe, moze i program uda sie zakosic ale pewnie bedzie dobrze chroniony hie hie hie.jestem pewny ze oni ten program beda mieli za niedlugo bo widzialem prace goscia na Europejskim Forum z innym programem skanujacym czyli dla niego to pewnie pestka takie cos napisac...lol co za swiat i jaki niesprawiedliwy.lol a tu ciekawa walke dzisiaj mialem z gosciem 6'10 w...S-Middle :!: mial zapewne 1 str...szedlem 6H/12/2 (allout) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1027 (permalink) |
contender
|
![]()
Niech to diabli! Passa mojego gymu została przerwana (36 wygranych pod rząd ?) i to w dodatku przez zawodnika z Triple H :evil: . Liczyłem, że zrewanżuję się za tę serię porażek w H2H. Miałeś fuksa, ostatnia sekunda pojedynku i nokaut... . Co za frajerska porażka. W sumie nie przejrzałem całego planu, gdybym to zrobił to pewnie bym wyeliminował głupie błędy z końcowej fazy walki. Z(ą)bek chce rewanżu :twisted: póki Korbol nie ma jeszcze pełnego statusu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 (permalink) |
prospect
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2001
|
![]()
fajnie Ci poszło, też lubię takich slapperów.
Niestety nie znam nikogo z CCCP. Generalnie bardzo lubiłem ducking page ![]() Co do prywatnych regionów, BK itp, to kilka razy i ja i Vryk, i jeszcze inni apelowaliśmy też do wrócenia do starego przepisu, by zwycięzca walki o tytuł zwiększał swój rating TYLKO wtedy kiedy przeciwnik ma taki sam rating lub wyższy. Wtedy nie robi się luka pomiędzy mistrzem i resztą. Jak grochem o ścianę. co ciekawe, na help pages jak wół dalej stoi napisane, że: The winner of a title fight only gains rating when defeating an opponent of equal or higher rating. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1029 (permalink) |
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Aug 2006
|
![]()
A ja zarejerstrowałem się kilka dni temu na tym europejskim forum wysłałem maila a dalej nie mam aktywacji konta;/ bzdura ;/
A co do dzisiejszych walk 2 walki 2 wygrane nie jest źle nie moge nie być zadowolony ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2007
|
![]()
z tego co ja widze to przy waszych kontach jest "Activated" - czyli wystarczy tylko tam zagladnac i sie zalogowac chyba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|