![]() |
#1 (permalink) |
![]()
Od dawna oczekiwany temat. Wrzucamy najlepsze wypowiedzi uzytkownikow forum
![]() Starajmy sie nie zrobic tu smietniska ![]() "ja za 10 mln euro zrobiłbym gałe Hayemu i Władimirowi i jeszcze dał sie w dupe wyjebać na TV - poważnie to mówie" - ArchieMoore |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
![]()
Myślę, że to się jak najbardziej nada:
Użytkownik makarmano o walce Pacquiao vs Marquez IV: "Czy wy widzieliście ten Knock-Out? Bo ja go oglądałem, oglądałem też poprzednie walki Pacquiao i ta walka z Marquezem to była walka na 100% ustawiona. Jaki w tym cel - albo żeby Mayweather nabrał wiatru w żagle i zgodził się na walkę z Pacquiao, bo on tak robi, jeśli widzi że przeciwnik jest słaby (i wtedy pokazanie klasy i załatwienie Pretty Boya), albo żeby zarobić, no ale to głupie, bo Pacquiao kasy ma w bród, nawet dzieciom oddaje. Naprawdę obejrzyjcie sobie więcej walk z jego udziałem, zwłaszcza tę z Shanem Mosley to zobaczycie, że znokautowanie Mannyego w taki sposób jest po prostu niemożliwe, zwłaszcza jeżeli robi to 39-letni dziadek. Popatrzcie na jego walkę z Mayweatherem, Money robił z nim co chciał, Marquez nawet leżał na deskach, a to nie była typowa walka Mayweathera, gdzie oszukiwał (tak jak nokaut meksykanina z ostatniej walki, tam znokautował zanim sędzia wznowił walkę, a mimo to uznali, że było to prawidłowe, a wcale nie było). Ogólnie Marquez to nie jest bokser (szczególnie w tym wieku), który mógłby się kiedykolwiek równać z Pacmanem. Popatrzcie sobie na kursy przed walką, nikt nawet nie myślał o stawianiu na Meksykanina. Zostawiam was z tymi moimi przemyśleniami. Jak dla mnie walka skandal, powinni porobić testy, walkę anulować i kazać Mannemu normalnie walczyć, a nie udawać. Manny nie martw się jak będziesz dość stary i upośledzony to wtedy Mayweather podejmie z Tobą walkę." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Nominowany 232 razy w 58 Tematach
![]() |
![]()
"Jakby Hucka wrzucić do wody, to w ciągu tych 12 rund by Atlantyk przepłynął" - ZIDO o jednej z walk Mareczka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Skąd: Dla nich hołd, dla tych noszących blizny, dla nich.. w imie dobra Ojczyzny.
Nominowany 120 razy w 42 Tematach
![]() |
![]()
kontekst puciu (i reszta na przyszłość), przydałby się kontekst, od jakiej normy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 (permalink) | |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Nominowany 287 razy w 87 Tematach
![]() |
![]()
ArchieMoore szuka jakiegoś utworu.
Z!D0 pisze: "Zarzuć to na jakiś forumek typu "jaka to melodia". Nie tak dawno czegoś poszukiwałem, wrzuciłem pół minuty bitu i po paru godzinkach już miałem tytuł." a Arczi: "No chyba se jaja robisz "jaka to melodia " XD Co ja kurwa melodi od złotopolskich nie potrzebuje tytułu XD to żeś dojebał koksu do paleniska :D" __________ Trwa w tym temacie dyskusja skądinąd bardzo ciekawa, a Arczi: "Ale macie pizde XD, musiałbym krak z heroiną z żarówki zainhalować, żeby sie tu podpiąć do dyskusji" Generalnie: haha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 (permalink) | |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: May 2010
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]() Cytat:
To była reakcja na statystykę ciosów Huck-Arslan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 (permalink) |
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2006
Nominowany 19 razy w 6 Tematach
![]() |
![]()
To juz dosc stare i nie pamietam autorow ale to byla wymiana zdan przed walka Holyfield - Toney
Uzytkownik 1: Toney znokautuje Holyego w 9 rundzie Uzytkownik 2: Jaja sobie utne jak Toney w ogole wygra przed czasem |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 (permalink) | |
prospect
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Sep 2012
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Czytasz boxing.pl, ale denerwują Cię reklamy? Zarejestruj się! | Wiechu | Newsy | 12 | 08-11-12 21:50 |
Proksa dla boxing.pl: bycie sobą, czysta głowa i radość kluczem do zwycięstwa | Wiechu | Wywiady | 3 | 03-09-12 13:40 |
Sosnowski odpowiada na pytania użytkowników boxing.pl (część 1) | Mateusz Wajs | Wywiady | 4 | 02-07-12 23:05 |
Kamil Łaszczyk dla Boxing.pl przed walką z Tysonem | Wiechu | Wywiady | 1 | 27-10-11 13:24 |
Andrzej Wawrzyk dla Boxing.pl | Wiechu | Wywiady | 20 | 30-08-11 13:51 |