![]() |
#31 (permalink) |
![]()
No co do tego, że Małysz jest najwybitniejszym współczesnym sportowcem w naszym kraju to pełna zgoda. Adaś jest wielki zarówno jako sportowiec jak i człowiek. Wielki duchem i wspaniałym charakterem. Jego się nie da nie lubić, bo on jest niesamowicie autentyczny, z nim się można wspaniale utożsamiać
![]() ![]() Od 10 lat niezmiennie swoją osobą przykuwa mnie do telewizora gdy tylko są skoki z jego udziałem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 (permalink) |
![]()
Z Kubicy zeszliśmy na Małysza
![]() Małysz ma fioła na punkcie aut. Marzy mu się start w rajdzie samochodowym. Kiedy Kubica o tym usłyszał zaprosił Małysza i są umówieni, że gdy Adaś skończy karierę i terminy przestaną się nachodzić, to pojedzie jako pilot Roberta Kubicy. Pierwsza moja myśl po wypadku to, że chyba będą musieli zamienić się rolami. Życzę Robertowi, aby mógł być kiedyś pilotowany przez Adama Małysza, wtedy obaj spełnią swoje marzenia. Robert wróci do ścigania, a Małysz wreszcie poczuje tą adrenalinę ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 (permalink) |
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Sep 2002
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Nie jest tajemnicą, że ściagnie to dla Roberta całe zycie. Czy to F1 czy rajdy... ważne by za kółkiem. Ja podobnie jak przedmówcy mam coraz większe wątpliwości co do jego powrotu do F1... niestety. Chciałbym się mylić, ale wszystkie znaki na to wskazują...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|