![]() |
#205 (permalink) | |
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Sep 2002
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]() Cytat:
Nie zapominajmy jednak, że to jest dział humor i nasza "napinka" w sprawach poltycznych jest tu dalece nie na miejscu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 (permalink) | |
![]() Cytat:
![]() Widzisz, dla mnie i PO i PiS, to dwie organizacje przestępcze, rywalizujące ze sobą o wpływy w Polsce. Wszystkich innych wyeliminowali, bo zawsze to lepiej rozegrać między sobą, niż konkurować np z trójką, czy czwórką. Nie lubię ani jednych, ani drugich. Ale qrva cały czas ci z PO krzyczą, jak to PiS skłóca naród, jak to powinniśmy się pojednać, o wojnie polsko-polskiej itp itd. Ale tak patrzę od dłuższego czasu i widzę z obserwacji, że to te skurwysyny powskie same wywołują i podniecają tę wojnę, a w dodatku krzyczą na PiS. Spójrz na Kaczyńskiego. Ile on "chujów" dostał. Ile z niego się drwi, kpi, szydzi. Żaden inny polityk nie dostał tyle zjebów, co on. Kto to wszystko wywołuje? Popatrz trochę w mediach, obejrzyj TVN24, "Szkło kontaktowe" - niemal w każdym odcinku jakieś szydzenie z Kaczyńskiego iotp Nie wierzysz, to sprawdź. Też zawsze za mediami myślałem, że te kłótnie, to Jaro wywołuje i PiS. Ale tak naprawdę to sprawka PO. To oni szczują, czy prowokują, a kiedy ktoś z PiS-u robi odwet, wtedy oni krzyki, jacy ci z PiS-u to pieniacze. Zobacz na same metody rządzenia przez PO. Skłócić naród ze sobą, bo skłóconym narodem łatwiej rządzić, niż zjednoczonym. Czasy "Solidarności" ich tego nauczyły. Zobacz jak ten rząd stara się skłócać poszczególne grupy społeczne: lekarzy z pacjentami, młodych i starych, bezrobotnych, rencistów z pracującymi, kierowców z pieszymi, lekarzy z pacjentami itd itp. Jeśli jesteś bezstronny "gtfo" to moment wychwycisz to, o czym mówię. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#207 (permalink) |
![]()
Nie oglądam telewizji. Może dlatego nie będę gloryfikował chorego psychicznie, nienawidzącego wszystkiego co się rusza samozwańczego Napoleona. Bezstronny jestem o tyle że na żadnych z nich głosu nie zamierzam oddawać, natomiast akurat zarzuty o tworzenie podziałów są zajebiście prawdziwe i co by nie mówić o indolencji rządzących, to jest fakt. Jak to ma być najsilniejsza opozycja to ja to pierdolę i wyjeżdżam na Madagaskar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|