![]() |
#22 (permalink) |
V.I.P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Nominowany 28 razy w 2 Tematach
![]() |
![]()
hmmm bo ta walka mogła zainspirować co poniektórych do napisania felietonsu !
Szok, sosna takim przygotowaniem pokonałby wielu ciężkich z czołówki. niebawem wrzuce na blog walkę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 (permalink) |
V.I.P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Nominowany 28 razy w 2 Tematach
![]() |
![]()
ok, już jest całą walka do pobrania na blogu. piękne 700mb dobrej jakości .wysokich transferów !
Marcin. Jak teraz mi usuną z yt to następnym razem będzie na dailymotion albo na metacafe . |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 (permalink) |
![]()
Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem i mam nadzieje ,że moje opinie pomogą spojrzeć na bokserskie potyczki z jak gdyby z trzeciej strony.Do rzeczy,Albert Sosnowski jest bokserem "europejskiego pokroju" jednak [co pokazał wczoraj]jak na ciężkiego nie posiada wystarczających umiejętności ,aby mierzyć się z najlepszymi.Kliczko zrobił wielkie show przeciągnął walkę aż do 10 rundy aby kibice mieli widowisko na miarę skali jaką założyli promotorzy,jak się dobrze przyjrzeć to Witalij pół walki zadawał ciosy "jedną ręką".Można było odnieś wrażenie,że po 8 rundzie trener Ukraińca spoglądając na zegarek stwierdził,że już czas na rozpoczęcie ofensywy i zakończenie walki przed czasem.Wyrazy szacunku dla Alberta za odwagę pojął wyzwanie , no ale kto by nie chciał skorzystać z szansy zostania mistrzem...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Kliczko z Albertem nie wyprzedadzą wejściówek? | Marcin Zimerman | Newsy | 6 | 27-05-10 08:07 |
Jest jescze szansa na Kliczko vs. Haye? | Adrian Golec | Newsy | 0 | 20-05-10 21:16 |
Witalij Kliczko o Haye i Sosnowskim | Marcin Zimerman | Newsy | 3 | 19-05-10 16:50 |
Booth chce, żeby Kliczko walczył z Powietkinem | Marcin Zimerman | Newsy | 1 | 18-05-10 23:11 |
Schafer zaangażował się w negocjacje pomiędzy Kliczko i Haye | Marcin Zimerman | Newsy | 0 | 18-05-10 16:39 |