![]() |
#11 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Nominowany 68 razy w 28 Tematach
![]() |
![]()
Ale czy ja pisalem cos innego? Tyle tylko ze wypomina sie Zuriego ktory zmielil na kotlety welu znanych zawodnikow a innym niezle dal w kosc zanim przegral (rahman). Walka z Pianeta po zatruciu pokarmowym pokazala za to ze Albert ma serce do walki. Ja z niego Tysona nie robie ale niektore negatywne opinie o nim sa przesadzone a on w ostatnim czasie zrobil postepy. Ma male szanse z Kliczko ale to nie zmienia faktu ze ocena jego kariery jest czesto przeginana w jedna strone. Dzisiejsza waga ciezka nie ma wielu wspanialych piesciarzy i Sosnowski zle tu nie wypada. Taki Kevin Johnson, ludzie bez jaj....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 (permalink) |
bum
![]() Zarejestrowany: May 2010
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Jo już dziś oglądaj na żywo, za darmo, z polskim komentarzem na Mecze na żywo - Transmisje sportowe na żywo , zapraszamy !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 269 razy w 112 Tematach
![]() |
![]()
Zawsze ceniłem obu braci Kliczko. Było to podyktowane między innymi tym, że co do zasady sympatyzuję z pięściarzami posiadającymi sukcesy w amatorce. Młodszy - złoty medal na olimpiadzie - największe dokonanie w boksie amatorskim, starszy - wicemistrzostwo świata.. plus sukcesy w kicku. Ceniłem ich również za to, jakimi są ludźmi poza ringiem choć rozumiem, że większość kibiców zawodowego boksu ma inne, skrajne różne gusta.. Pamiętam, jak 6 lat temu, na każdym portalu traktującym o boksie, można było przeczytać wiodące komentarze, jakoby przereklamowany Kliczko uciekał przed Rahmanem... stąd niby wyimaginowana kontuzja... Później ciągłe porównania z Tysonem, Holym, oczywiście wskazujące na słabość Ukraińców... Cieszę się, że bracia w Polsce przełamali gros stereotypów i uprzedzeń i doczekali się należytego im szacunku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Skąd: Dla nich hołd, dla tych noszących blizny, dla nich.. w imie dobra Ojczyzny.
Nominowany 120 razy w 42 Tematach
![]() |
![]()
Ta... Lepiej już pisać anglicyzmami, "Tomato can" i tak wszyscy wiedzą o co chodzi, niektórych rzeczy po prostu nieda sie przetłumaczyć na polski żeby nie wyglądało to przypałowo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 (permalink) |
V.I.P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2008
Nominowany 10 razy w 8 Tematach
![]() |
![]()
Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale chyba w filmie Rocky Balboa padło hasło "puszka soku pomidorowego"
![]() A co ludzie mogli sobie wtedy myśleć? Wszyscy pamiętali tą walkę z Byrdem. Jakby nie było Witali nie udowodnił wtedy (tzn. do emerytury) że jest jakiś wybitny, że można go stawiać na równi z Tysonem, Holyfieldem itd. Witali został doceniony po walce z Corrie Sandersem (który przegrał również z Rahmanem) i przegranej walce z Lennoxem Lewisem (gdzie Lewis był spasiony i wyraźnie bez formy, a mimo to wygrał ze słabą obroną Witka). To chyba za mało żeby docenić Witka w kontekście wielkich mistrzów. Walka z Rahmanem wiele by wyjaśniła. Ale to nie Rahman się wycofał z walki tylko Witek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 (permalink) |
V.I.P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Nominowany 28 razy w 2 Tematach
![]() |
![]()
już po wszystkim... całą walkę miałem wrażenie, że kliczko nie chce zrobić krzywdy Albertowi. Wielki szacunek dla obu z nich. Sosnowski to odważny gość, świetnie boksował ale narzucił sobie za wysokie tempo no i kliczko go skarcił
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Kliczko z Albertem nie wyprzedadzą wejściówek? | Marcin Zimerman | Newsy | 6 | 27-05-10 08:07 |
Jest jescze szansa na Kliczko vs. Haye? | Adrian Golec | Newsy | 0 | 20-05-10 21:16 |
Witalij Kliczko o Haye i Sosnowskim | Marcin Zimerman | Newsy | 3 | 19-05-10 16:50 |
Booth chce, żeby Kliczko walczył z Powietkinem | Marcin Zimerman | Newsy | 1 | 18-05-10 23:11 |
Schafer zaangażował się w negocjacje pomiędzy Kliczko i Haye | Marcin Zimerman | Newsy | 0 | 18-05-10 16:39 |