![]() |
#21 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 4 razy w 4 Tematach
![]() |
![]()
To ja czekam na kurs "Stiverne przez KO". To może być akcja pod tytułem "Rozbij bank". Od początku uważam, że Wilder przegra przed czasem i to może być nawet zabawne. Warunek jest jeden, a właściwie dwa: Stiverne musi być dobrze przygotowany i zdeterminowany.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
W tej potyczce kibicuje i stawiam na wygrana Wildera. Licze jednak, ze jezeli Amerykanin wygra, to dlatego, ze jest lepszym bokserem, a nie dlatego bo trafi lucky punchem bedac wczesniej deklasowanym. Stiverne jest troche lepiej sprawdzony niz Wilder, ale tylko troche. Zdecydowanie nie zaliczam sie do grupy kibicow, co w rekordzie Wildera widza tylko bumow i kelnerow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Deontay Wilder | SzalonyAli | Bokserzy na świecie | 26 | 13-07-14 00:11 |
David Haye: Wilder to nie ściema, ze Stiverne'm miałby raczej łatwe zadanie | Wiechu | Newsy | 7 | 14-05-14 00:56 |
Wilder: Walka ze Stivernem będzie dla mnie łatwa | Marek Derylo | Newsy | 4 | 12-05-14 13:11 |
Wilder zapomni w ringu o przyjaźni ze Scottem | Adrian Golec | Newsy | 3 | 10-02-14 12:09 |
Deontay Wilder - nowy Joe Louis czy kolos na glinianych nogach? | Andrzej Pastuszek | Publicystyka | 19 | 22-04-13 14:31 |