![]() |
| Strona Główna | Forum | Rejestracja | FAQ | Kalendarz | Tagi | Lista użytkowników | Sport | Premiership | Szukaj |
| Video | Galeria | Zakłady | Blogi | Reklama |
|
|||||||
| Tags: jason estrada, tomasz adamek |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 04-05-09, 10:01 | |||
|
Walki Boksu:
|
|||
|
|
#1 (permalink) | |||
|
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Bet Cash: 820 Nominowany 12 razy w 5 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Estrada powiedział: W najlepszym wypadku Adamek wygrał trzy rundy na dwanaście, które stoczyliśmy. Jestem bardzo zły i czuję, jakby ktoś przystawił mi pistolet do głowy. Byłem w świetnej formie, ale sędziowie okradli mnie ze zwycięstwa. Sczególnie ten, który widział wynik 118-110. Amerykanin nie powinien mieć jednak pretensji do sędziów. Dał Polakowi ciężką walkę, ale do zwycięstwa zabrakło mu kilku rund. Jedyna kwestia, co do której ewentualnie można mieć wątpliwości, to rozmiar zwycięstwa Tomka u ostatniego z sędziów. Zdecydowanie dokładniej ocenili pojedynek dwaj pierwsi arbitrzy: 115-113 i 116-112. Ostatnio edytowane przez Krzysztof Gajowiak ; 02-08-2010 o 11:58 |
|||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Rookie
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Nikt,kto ma pojęcie o boksie ,nie będzie kwestionować tego wyniku,ale styl tego zwyciestwa, to inna sprawa.Z przebiegu walki wynika,ze ktoś o wiekszej masie,popartej niezła szybkością /jest paru takich/moze narobic Adamkowi duzo kłopotów.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|