![]() |
#22 (permalink) | |
![]() Cytat:
Robisz jakaś robotę 25 lat. 3 miesiące przed walka już się skupiasz na celu ..tam przed walka już nie powinno być nic w głowie oprócz planu i samo " nastawienie " to u profesjonalisty powinien być jakiś margines jakieś 3% mające znaczenie przy wyrównanym starciu na najwyższym poziomie. A w tym przypadku to widzę kluczowe znaczenie ma ...naprawdę trzeba mieć jakieś skłonności do samozniszczenia tracąc czas nerwy i pieniądze inwestując w takiego zawodnika. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 (permalink) |
![]()
Przeciez to standard gadka Diablo, puciu. To jest przypadek nieuleczalny
![]() On zawsze bedzie mial jakas przeszkode, zawsze mentalnie nie bedzie soba, zawsze cos nie bedzie gralo, tak jakby sobie tego zyczyl. Nie slyszalem jeszcze jakiejkolwiek jego wypowiedzi, zeby powiedzial, ze wszystko bylo mentalnie XD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 (permalink) |
![]()
"– Z biegiem lat stałeś się bardziej dojrzały?
– Myślę, że tak. Mając dwadzieścia czy trzydzieści lat popełniłem błędy, które odcisnęły na mnie dosyć duże piętno. Niestety, im człowiek młodszy, tym głupszy (...)" Kwintesencja tego człowieka. Pseudo-mądre gadki 40-latka na kilka dni przed odsiadką za recydywę samochodową. Idź Pan w chuj, Panie Diablo! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Zrozumieć Gołotę odc. 5 | Marek Cudek | Publicystyka | 11 | 27-06-20 00:27 |
Rok bez Adriana Golca na Boxing.pl - wspominamy | Krystian Sander | Newsy | 4 | 22-05-19 03:49 |
Wach: Kluczowe będzie cztery-pięć pierwszych rund | Wiechu | Newsy | 1 | 15-08-12 18:33 |
Maidana będzie szkolony przez Roberto Garcię | Adrian Golec | Newsy | 5 | 06-04-12 10:48 |
Za pięć dwunasta czyli Nasze i Wasze typy - Kliczko vs Chisora | Wiechu | Newsy | 32 | 19-02-12 12:09 |