![]() |
|
![]() |
Zobacz wyniki ankiety: Kto wygra: Brook czy Crawford | |||
Crawford na punkty |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 8.60% |
Crawford przed czasem |
43 | 19.46% |
Remis |
1 | 0.45% |
Dyskwalifikacja lub inne nietypowe zakończenie |
0 | 0% |
Brook na punkty |
39 | 17.65% |
Brook przed czasem |
119 | 53.85% |
Głosujących: 221. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#14 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Szczęść Boże.
Większość atutów po stronie amerykańca a chyba tym kluczowym będzie "kameleonizm" czyli umiejętność dostosowania się pod warunki wytwarzane przez oponenta.Oczywiscie Brook to wciąż Brook,bardzo silny fizycznie chłop z dobrą techniką i potrafi mocno przyłożyć.Instynktownie wyczuwam że obok benivadeza(mogłem przekręcić nazwisko)to brytol(przynajmniej na papierze) powinien być tym który zmusi Crawforda do wzniesienia się na wyżyny.W moim przypadku oczekiwania są bardzo duże i mam nadzieję że się nie rozczaruję.Bardzo fajny meczap. Zaznaczyłem wygraną Crawforda przed czasem. Jednakowoż nie pogniewam się za pełne 36minut bitki uwieńczonej decyzją. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2020
|
![]()
Pierwsze 3 rundy nawet wyrównane. Pod koniec trzeciej prawy doszedł i już było widać że chyba Bud zaczyna finiszować. W 4 dokończył tylko dzieła.
Poza tym Crawford nie pokazał niczego nadzwyczajnego. A i to wystarczyło na pokonanie Brooka. No po takiej walce raczej kolejka chętnych do walki z nim się nie wydłuży. Tylko garstka z czołówki będzie miała szansę. I Pacman i Thurman przegrają. Dobrze że walki Crawforda generują sporą kasę, bo może chociaż to zachęci pozostałych mistrzów. Mam nadzieję że w końcu będzie jakaś unifikacja. Niech lepiej Arum się postara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2015
|
![]()
I po co Mu był ten Gołowkin. Kelly sprawia wrażenie nadal zamroczonego jego ciosami. Coś z kocura zostało ale strach przed przyjęciem mocnego ciosu sprawia, że Psyche odcina Mu profilaktycznie błędnik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Prognostyk Boxing.PL: Brook - Crawford, Heffron - Bentley i inne walki | Marek Cudek | Newsy | 1 | 14-11-20 12:40 |
Za pięć dwunasta: sonda Boxing.pl - Gołowkin czy Brook? | Paweł Rozmytański | Newsy | 24 | 10-09-16 21:07 |
Brook vs Porter - Punktacje dziennikarzy | Andrzej Pastuszek | Newsy | 8 | 19-08-14 16:45 |
Za pięć dwunasta - sonda Boxing.pl: Crawford czy Gamboa? | Wiechu | Newsy | 16 | 29-06-14 18:54 |