![]() |
#11 (permalink) |
V.I.P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2008
Nominowany 10 razy w 8 Tematach
![]() |
![]()
Co do rankingu boxrecu, to akurat Łaszczyk dużo tam nie przoduje nad tym Francuzem. Dzieli ich chyba raptem około 40 miejsc. Ten Escanez to kawał chłopa ogolnie. Ja pamietam walkę Kamila z Krzysztofem Cieślakiem i to jakiś spacerek dla Łaszczyka nie był. Aktualnie Kamil poza jakimś wspomnieniem z dawnych czasów, to nie ma za wysokiej pozycji w boksie. Będąc 170któryś na boxrecu nie powinien się "bawić" z takimi rywalami. O ile to w ogóle była nonszalancja, bo wyglądało to trochę tak jakby Kamil nie miał jak zagrozić rywalowi nokautem, a warunki fizyczne Francuza nie ułatwiały Polakowi roboty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 (permalink) |
prospect
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Laszczyk miał przerwę i wciąż nic nie osiągnął, talent miał i ma , ale wciąż nie ma wielkich wyzwań. Skończy się zanim się zaczął o ile to już nie powolny spadek szybkości i woli walki.
Co do Leszka Jankowiaka to widać cebulak...najgorszy z możliwych , któremu jacyś latynosi czy jankesi dali możliwość edycji boxreca a ta nadymana parówa wykorzystuje to narzędzie do szantażu czy dyktatury. Jeśli nie skorzystasz z jego organizacji to nie masz wpisu. Zacznie narzucać ceny swoich usług i będzie to tworzyć patologie. To ma być monopol na sędziowanie walk w Polsce? Może jako organizator chce samemu dysponować swoimi pieniędzmi i mam nadzieję nie muszę chcieć ,aby ferajna o marnej reputacji Jankowiak , Gortat and consortes sędziowała na mojej gali. To nie jest żaden konflikt czy coś takiego. Do obrońców Jankowiaka mam pytanie , jakim uznaniowym kluczem on się posługuje , jeśli własną prywatną to jest to sku....stwo. Problem Borko-wskiego w tej sprawie mi lata i powiewa. Bardziej chodzi o fakt takiego zachowania...kogoś kto jest sędzią w sporciem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 (permalink) | |
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
MB Boxing Night 6 - wyniki | Marek Cudek | Newsy | 73 | 28-11-19 19:07 |
Ultimate Boxing Lessons - COMPLETE 8 DVD BOXED SET / Filmy instruktażowe boks (8xDVD) | luki29 | Trening bokserski | 0 | 14-12-11 18:37 |