![]() |
#13 (permalink) |
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2011
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Janik zawsze taki był, narkotyki tylko to pogłębiły. Teksty o wierze, nawróceniu, itd. są już tak oklepane, że chyba na nikim to nie robi wrażenia, zwlaszcza ze wiekszosc jego zycia to "pozowanie". I tak osiągnął sporo jak na swoje możliwości, trafił w dobry okres, miał okazję zarobić dobrą kapustę, ale jak to zwykle w takich przypadkach bywa, nie uszanował tego. chłop ma 34 lata a jest wrakiem człowieka. Niby tak zapierdala na treningach, tak biega i w ogóle, a jak przyjdzie co do czego to tej formy nie widać. Bajkopisarze Ci nasi bokserzy i tyle. 45 min na dyszkę to ja robię na kacu, a jestem chujem, a nie biegaczem, a zawodowi sportowcy sie szczycą takimi czasami... żenada. Tak jak ktoś kiedyś w wywiadzie o innym polaku bokserze powiedział, że jest w mega formie bo startował w jakimś miejskim biegu na 10 km i miał bardzo dobry czas 48 minut wiec jest w formie. 48 to jeden z moich najgorszych czasow jakie miałem... Ci ludzie powinni zejść na ziemię i przestać opowiadać głupoty, a zacząć trenować na serio. Ktoś powie ze chuj z tym bieganiem, bo boks to co innego. Dziwnym trafem wiekszosc kozaków biega i to niemało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 (permalink) | |
![]() Cytat:
To w ogole nie byl temat do jakiegos glebszego rozkminiania. Po prostu trening, jak amen w pacierzu. Co do Łukasza Janika, to moze on i byl w super formie, byl w stanie wiele ugrac, ale niestety byl tez bardzo zagubionym czlowiekiem. I te mocne treningi, stosowal naprzemian z mocnymi melanzami. A, ze organizm, organizmowi nierowny(vide Mike Tyson), to go poryło dosc mocno. Mam nadzieje, ze teraz wychodzi chlopak na prosta. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2010
|
![]()
"Miałem też chyba jedną z lepszych pensji w grupie Andrzeja Wasilewskiego. W pewnym momencie miałem tyle hajsu, że w głowie mi się poprzewracało."
Zastanawiam się czy Wasilewski teraz nie żałuje, że w takich cieplarnianych warunkach trzymał tych chłopaków. Janik, Wawrzyk, Kołodziej i inni w żaden sposób mu się nie zwrócili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 (permalink) | |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2012
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2012
|
![]()
Janik to taki typ co potrzebuje jakiegoś mocnego bodźca do funkcjonowania, wcześniej wóda, koks, dziwki i lasery, teraz wspólnota ewangelicka, a za jakiś czas suficki islam by potem przejść do salafitów i skończyć w Mosulu z pasem szachida i kałachem.
Reasumując jest niestabilny emocjonalnie, ale taki był zawsze i takich ludzi jest mnóstwo. Być może się mylę i faktycznie znalazł sobie swoje miejsce na ziemi i się ustabilizował. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 (permalink) | |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Apr 2010
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 (permalink) |
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2011
|
![]()
wariat to, że prowadzili biznesy to dobrze dla nich, ale moim zdaniem to nie ma nic wspólnego z ich ambicjami czy mozliwosciami. Gdyby byli ambitni to nie miałoby znaczenia to, że dobrze im się wiedzie. Jak Wawrzyk przykladal sie do treningów np.? tyle lat w boksie a chłop nie wiedział co to siłownia. Kwestia charakteru, że im to nie przeszkadzalo obijać bumów i myśleli, że są cool. Sa pięsciarze co zarabiają o wiele wieksze pieniadze i mogliby pierdolnąc boks w kazdym momencie, ale tego nie robią tylko próbują o coś walczyć, czego nie da się za kasę kupić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 (permalink) | |
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Aug 2015
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Video: "As Wywiadu" - Łukasz Janik | Adrian Golec | Newsy | 2 | 01-08-13 21:55 |
Łukasz Janik vs Łukasz Rusiewicz | terminarz | Nadchodzące walki | 0 | 07-06-13 12:54 |
Łukasz Janik vs Lars Buchholz | terminarz | Nadchodzące walki | 0 | 19-03-13 01:11 |
Łukasz Janik vs Ismail Abdoul | terminarz | Nadchodzące walki | 0 | 04-12-12 06:57 |
Andrzej Gołota vs Tomasz Adamek, Mateusz Masternak vs Łukasz Janik (24.10.2009) | luki29 | Strefa ściągania walk | 0 | 22-10-12 15:43 |