![]() |
#12 (permalink) | |
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2011
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]() Cytat:
Ja nie zamierzam pochwalac takich zachowań i go poklepywac, chłopa porównywać do Adamka czy Andrew ? Wolne żarty. Adamek też gadał głupoty, ale przygotowany był prawie zawsze perfekcyjnie, nawet po 40 roku życia. Tyle pracy co musiał włożyć w boks góral żeby być na takim poziomie to Adam nigdy nie widział. Był w ciężkim szoku jak trenował wtedy z adamkiem w snieżce. A co do Kamila - nikt mu nie zarzuca że się opierdala, poznałem go osobiście, pracuje ciężko, ale fakt faktem styl walki nie porywa i pewnych rzeczy nie przeskoczy, nie jego wina. Każdy kibicuje żeby zarobił hajs i nie stracił zdrowia, to chyba nic złego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 (permalink) |
![]()
Co niektórzy to się napalili na Adasia jakby rzeczywiście miał zostać MS ...i teraz czuja się oszukani, na dodatek jak pisze Marek przecież od lat piszą o problemie Babyfaca a ten zdaje się ma podane rozwiązanie na tacy i się nie stosuje. Setki tysięcy jest takich ludzi co maja jakiś potencjal nie koniecznie w sporcie na osiagniecie większych sukcesow a zadwola ich po prostu to co maja w tej chwili. Adamowi się dostaje ekstra za ta posuchę w Polskim boksie...bo tak by był jednym z kilku - kilkunastu zawodnikow z których każdy by miał swoje problemy a tak cala "presja" jest skupiona na nim i przez to dodatkowo miesza mu się we łbie. Daje fajne walkim zawsze zostawia w ringu serce a na reszte szkoda strzepic ryja ...jeżeli zbieranie po mordzie motywuje Cie do zmian to tym bardziej nie zmotywują wpisy na forum czy tłiterku.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 (permalink) | |
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 (permalink) | |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Nominowany 191 razy w 56 Tematach
![]() |
![]() Cytat:
![]() ...jeżeli zbieranie po mordzie nie motywuje cię do zmian, to tym bardziej nie zmotywują wpisy na forum czy tłiterku. Krytyka jest motorem postępu czasem, nie chodzi o krytykę ![]() pain.exe@ są tacy jak Janczyk, są tacy jak Peszko, a są też tacy jak Best i setki polskich piłkarzy, którzy "zawodowo" uprawiali piłkę nożną, zdobywając nawet trzecie miejsce na MŚ. Ilu z nich piło, paliło... Teraz by to nie przeszło, ludzie mają inne problemy ze sobą, światem. Ale popatrz, Mike Tyson - profesjonalista ![]() Gdyby każdy pięściarz był sportowcem na 100%, zawodowcem jak piszesz, to pojęcie journeyman i bum nie byłoby znane. Bo nawet z dużymi ograniczeniami, słabą szczęką można zdobyć pas. Wielkie gratulacje! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 (permalink) | |
![]() Cytat:
Jeszcze niedawno jakiś znawca pisał, że on by Usyka pokonał...chyba ten sam co twierdził, że Tyson '96 by dostał od każdego w obecnej TOP10. Jeszcze te chore wymówki i twierdzenia, że jest #1 przed wszystkimi kurde...Z takim nastawieniem to wiadomo gdzie zajdzie. Denerwujące jest, że mógł wykorzystać swóje mizerne atuty do wybicia się więcej niż mu bozia dała. Mógł przy odrobinie szczęścia i zapierdalania na maxa osiągnąć coś fajnego, napewno nie pasek, ale by zarobił. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Adam Kownacki dla Boxing.pl: Szpilka nie walczył 1,5 roku. Sprawdzę go | Paweł Rozmytański | Newsy | 2 | 19-05-17 16:26 |
Adam Kownacki dla Boxing.pl: jestem uparty i myślę, że to moja zaleta | Paweł Rozmytański | Wywiady | 5 | 02-09-16 13:00 |
Adam Kownacki dla Boxing.pl przed pojedynkiem w Barclays Center | Wiechu | Wywiady | 0 | 24-06-16 09:13 |
Adam Kownacki dla Boxing.pl po występie na gali Kowaliow vs Caparello | Wiechu | Wywiady | 1 | 04-08-14 09:07 |
Adam Kownacki dla boxing.pl przed powrotem na gali Kowaliew - Agnew | Wiechu | Wywiady | 1 | 27-03-14 15:57 |