![]() |
#11 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: May 2008
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Powietkina czeka cieżka walka. Nie sądze aby mógł to ugrać na pkt. Hunter jest zbyt śliski, zbyt szybkii zbyt cwany. Natomiast nie wykluczam wygranej przez ko upartego Rosjanina ale z pewnością nie będzie to łatwe zadanie. Obiektywnie myślę że Hunter wygra jednogłośnie na pkt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2018
|
![]()
Nie wiem. Może żyje przeszłością, ale wciąż widzę Saszę w TOP 5 HW i pomimo, że bardzo cenię Huntera nie wierzę, że Povo tak miałby kończyć karierę. Którymś hakiem złapie Huntera i ustawi walkę na swoją korzyść.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 (permalink) |
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Sep 2002
|
![]()
Hunter jest dla mnie lekkim faworytem, ma dobrą passę i sądzę, że ją podtrzyma. Owszem nie można skreślać ruska, tego teoretycznie stać jeszcze na sporo, ale latka lecą...
![]() Tak czy inaczej dobre zestawienie dla obu. Amerykanin może, a Powietkin musi wygrać - tak to widzę. |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
James DeGale i Lee Selby wracają 9 grudnia na gali Franka Warrena | Andrzej Pastuszek | Newsy | 2 | 26-10-17 21:46 |
Nie będzie walki Szpilka - Zimnoch 2 grudnia. Pomysł organizacji gali PBN upadł | Krystian Sander | Newsy | 17 | 29-09-17 06:18 |
Niepokonani Erickson Lubin i Mario Barrios na gali 10 grudnia | Adrian Golec | Newsy | 1 | 23-11-16 19:48 |
Joseph Parker i Jeff Horn przymierzani do gali 5 grudnia | Adrian Golec | Newsy | 3 | 21-10-15 14:54 |
Wokół gali Powietkin kontra Huck | Tomasz Nowak | Newsy | 0 | 25-02-12 13:43 |