![]() |
#1 (permalink) |
![]() ![]() Trey Lippe Morrison (16-0, 16 KO) w środę 17 lipca po raz kolejny powrócił udanie na ring, nokautując rywala. Rywalem niepokonanego zawodnika był Wenezuelczyk Pedro Martinez (10-1, 4 KO) o wdzięcznym pseudonimie '7-50' (tak zapewne wyglądałby jego rekord, gdyby walczył choćby z przeciętnymi zawodnikami). Niegroźny rywal przegrał przez techniczny nokaut w szóstej rundzie. Syn legendarnego "Duke' stracił z powodu kontuzji wiele miesięcy w 2017 i 2018 roku. Teraz zapewnia, że problemy zdrowotne są już za nim a on sam dołączy do grona prospektów wagi ciężkiej. Podobnego zdania jest jego promotor, Tony Holden. - To wręcz nieprawdopodobne jak bardzo on przypomina swojego ojca w ringu. Niszczy dokładnie tak jak on, mam na myśli jego piorunującą siłę uderzenia. Kiedy zobaczyłem go niedawno na trenignu, byłem pod niesamowitym wrażeniem - zachęca menadżer. W rzeczywistości, Trey nie wygląda na zawodnika formatu innych prospektów i nie powinien wychodzić do niebezpiecznych zawodników, jeżeli chce zachować zero w rekordzie. Trenowanie przez Freddiego Roacha niewiele się zdało i w wieku 30 lat jest jedynie ciekawostką, bardziej znaną z powodu ojca niż z ringowych osiągnięć. Jeżeli nic niespodziewanego się nie wydarzy, za kilka lat będziemy wspominać Trey Lippe tak jak George'a Foremana III. Źródło: Redakcja, tbc.ib.tv |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) |
Felietonista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2014
Nominowany 263 razy w 66 Tematach
![]() |
![]()
Trey ma przyrodniego, młodszego o 10 miesięcy brata Jamesa McKenzie Morrisona, który na razie doholował swój bilans do poziomu 15(13) - 0. Myślę, że powinni zmierzyć się ze sobą o pas WBA Super Morrison.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
V.I.P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2008
Nominowany 10 razy w 8 Tematach
![]() |
![]()
Według mnie on prezentuje na prawdę solidny poziom. W tej walce na przykład bardzo mi się podobał https://m.youtube.com/watch?v=qaY2-mI9XqM
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 (permalink) |
V.I.P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2008
Nominowany 10 razy w 8 Tematach
![]() |
![]()
Na highlighcie, ktory wrzuciles nie wszystkie walki nalezaly do Trey'a. Ten z dluzszymi wlosami, to ten drugi syn Morrisona, o ktorym wspomnial Darek. Blokowanie ciosow twarza, to troche jak wspominac pojedynki Kownackiego, gdzie tez mu to wypominano. Na moje oko dynamika niezla i konsekwencja. Przyjmuje ale od razu oddaje. Ja bym zobaczyl tego Trey'a w walce z kims pokroju Perey, albo Dawejki. Pokonanie ktoregos z nich swiadczy o tym, ze ktos ma solidne podstawy do boksu wedlug mnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Jhonny Gonzalez z kolejnym zwycięstwem, tym razem na punkty | Adrian Golec | Newsy | 0 | 05-11-17 12:49 |
Iwan Baranczyk i Trey Lippe wygrali w sobotę w Miami | Tomasz Baranek | Newsy | 0 | 12-12-16 07:29 |
Trey Lippe Morrison wystąpił w minioną sobotę | Adrian Golec | Newsy | 0 | 27-01-16 16:08 |
Trey Lippe Morrison wraz z bratem wystąpią na gali 14 listopada | Adrian Golec | Newsy | 0 | 25-10-15 09:53 |
Video: Ostatni występ syna Morrisona. Trey Lippe wróci na ring 29 sierpnia | Adrian Golec | Newsy | 0 | 07-08-15 06:40 |