![]() |
#1 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 4 razy w 4 Tematach
![]() |
![]() ![]() Celem najlepszego polskiego boksera wagi ciężkiej Adama Kownackiego (19-0, 15 KO) była do niedawna walka z mistrzem świata WBC Deontayem Wilderem (41-0-1, 40 KO). Jednak w pierwszym kwartale przyszłego roku ma dojść do starcia Wilder vs Fury II, więc Kownacki nie wyklucza pojedynku z mistrzem świata IBF, WBA i WBO Andym Ruizem juniorem (33-1, 22 KO), oczywiście jeżeli Meksykanin wygra w rewanżu z Anthonym Joshuą (22-1, 21 KO). - Wyzwał mnie do walki, prawda? Cóż, przyjmuję wyzwanie. Mogę walczyć o tytuł z każdym, mam solidne podstawy, by dostać taką walkę. Poza tym Ruiz jest związany z projektem Premier Boxing Champions, tak jak i ja - stwierdził Kownacki. - To walka nie byłaby trudna w organizacji. Z przyjemnością bym do niej stanął, ale muszę iść krok po kroku. Mam za sobą Ala Haymona i Keitha Connolly'ego, dobrych menadżerów. Jestem prawidłowo prowadzony - powiedział ''Babyface''. Źródło: interia.pl Zdjęcie: Twitter |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) |
![]()
Niestety, ale brać walkę to trzeba było z Joshuą jak była taka opcja (o ile faktycznie była to oferta). W tym wypadku 2 tygodnie przygotowań więcej czy ile tam było podawane jako wymówka, wiedząc o specyfice Kownackiego i tego jaka przepaść na papierze jest między nim a AJem nie grałyby większej roli. A była to i potencjalna walka i wypłata życia, życzę aby się powtórzyła okazja, ale niestety nie jest to pewnikiem.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) | |
V.I.P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2008
Nominowany 10 razy w 8 Tematach
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: May 2018
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
ah ten Adam jak Andy chciał to Adam nie jak AJ chciał to Adam nie teraz by chciał ale pewnie nikt nie zechce, Ciezko bedzie Adamowi ugrac w tym roku walke o pas, moze w przyszłym
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 (permalink) | |
![]() Cytat:
W tym to odpada, Wilder ma Ortiza a AJ rewanż z Ruizem i to wszystko na jesieni. Raczej 2020. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 (permalink) |
bum
![]() Zarejestrowany: Jul 2019
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Hej. Jeśli jesteście zainteresowani walką Kownacki - Arreola to znalazłem fajną stronkę z informacjami o zbliżającej się walce - https://bukbonus.pl/kownacki-vs-arre...bukmacherskie/. Będziecie gdzieś tę walkę obstawiali? Ja myślę, że na Totolotku będzie najlepiej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Oficjalnie: Anthony Joshua skorzysta z prawa do rewanżu z Andym Ruizem Jr | Krystian Sander | Newsy | 23 | 05-06-19 23:18 |
Video: Anthony Joshua na sekundy przed rozpoczęciem walki z Andym Ruizem Jr | Krystian Sander | Newsy | 14 | 05-06-19 23:09 |
Anthony Joshua został znokautowany podczas sparingu przed walką z Andym Ruizem? | Krystian Sander | Newsy | 22 | 04-06-19 10:39 |
Video: trening medialny Anthony'ego Joshui przed walką z Andym Ruizem Jr | Konrad "Budyń" Budynek | Newsy | 4 | 01-05-19 23:16 |
Murray chciałby zmierzyć się z Frochem w super średniej | Adrian Golec | Newsy | 6 | 04-06-13 18:04 |