![]() |
#1 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2012
Nominowany 638 razy w 122 Tematach
![]() |
![]() ![]() Podczas dzisiejszej gali w Starachowicach doszło do rewanżowego pojedynku pomiędzy Marcinem Najmanem (15-6, 12 KO) a Richardem Bigisem (14-7, 12 KO). Tym razem nasz weteran przegrał z kontuzją już w pierwszej rundzie. Przybysz z Łotwy nie zamierzał tracić czasu i od początku ruszył na gospodarza gali z kombinacjami ciosów, co wyraźnie zaskoczyło i zdeprymowało Polaka. Marcin Najman szybko zasygnalizował odnowienie urazu prawego barku. Pozostałe wyniki gali w Starachowicach: Andrzej Sołdra (15-6-1, 7 KO) pokonał jednogłośnie na punkty Adama Koprowskiego (4-2-2, 0 KO). Sędziowie punktowali trzykrotnie 58-56 dla pięściarza z Nowego Sącza. Przemysław Gorgoń (9-5-1, 5 KO) pokonał na dystansie sześciu rund Piotra Podłuckiego (6-3, 2 KO). Punktacja sędziów 57-56, 57-55, 59-55. Michał Olaś (8-0, 7 KO) znokautował w pierwszej rundzie Siniszę Kondicia (10-12, 10 KO). Kamil Łaszczyk (25-0, 8 KO) pokonał jednogłośnie na punkty Rusłana Berczuka (11-11, 3 KO). Źródło: redakcja Zdjęcie: Szymon Starnawski/warszawa.naszemiasto.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Nominowany 467 razy w 136 Tematach
![]() |
![]()
Bigis jest po prostu lepszy, piszę to bez robienia sobie jaj
![]() Marcinowi Najmanowi zazdroszczę dystansu do siebie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) |
V.I.P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2008
Nominowany 10 razy w 8 Tematach
![]() |
![]()
Nie bede krytykowal Najmana, bo on raczej ma świadomość tego co prezentuje sportowo, ale dzięki niemu paru zawodników stoczyło walki. Mam nadzieje, że organizacyjnie troszkę się dopracują, bo pomysł z PPV trochę bezsensowny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Nominowany 467 razy w 136 Tematach
![]() |
![]()
Jasne @Frazier, ale masz pewność, że chłopaki dostaną kasę? Albo kiedy ją dostaną? Narodowa do dziś nie jest rozliczona, o czym pisał dziś AW. A co jeśli Marcin sobie obmyślił, że dobrze sprzeda PPV i będzie na wypłaty, a zaraz się okaże, że PPV kupiło 150 osób? Kolejne pozwy, tym razem może do gościa, który walkę na YT wrzucił? Nie mam nic do Marcina Najmana jako człowieka, ale on się nazywa sportowcem, bokserem, mistrzem Europy w K1... Słowa samokrytyki w życiu nie wypowiedział.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: May 2015
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
To co wyrabia ten dzban to jest po prostu niesamowite. Podziwiam tylko jego psychikę, nie wiem jak tak skompromitowany człowiek porusza się na co dzień, robi zakupy w galerii, wychodzi gdzieś z żoną, no po prostu nie mogę tego pojąć. Wyobrażam sobie tą wszechobecną szyderę i pojazd z niego przez kogokolwiek. Normalny człowiek siedziałby w domu po tych wszystkich porażkach, wiecznym ośmieszaniu się w ten czy inny sposób, no chyba, że tak to wygląda i sam się za bardzo nie wychyla, nie wiem, serio.......nieuleczalny typ
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Marcin Najman pozwał Andrzeja Kostyrę | Krystian Sander | Newsy | 42 | 23-06-18 06:02 |
Marcin Najman - zbawiciel, czy George Psalmanazar polskiego boksu? | redd' | Publicystyka | 7 | 26-01-18 12:12 |
Gonzalez nokautuje Maresa już w pierwszej rundzie [+Video] | Adrian Golec | Newsy | 12 | 25-08-13 19:03 |
Marcin Gortat: jak w rok zyskać 11 kg mięśni (Men's Health) | luki29 | Ćwiczenia | 1 | 05-10-11 10:22 |