![]() |
#6 (permalink) |
Felietonista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2014
Nominowany 263 razy w 66 Tematach
![]() |
![]()
Ja widzę faceta podtuczonego i "napompowanego" ze sztuczną muskulaturą, która nie daje siły, a ogranicza mobilność. Spence mu pokaże, że "nie wystarczy więcej jeść, żeby być prawdziwym półśrednim".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 (permalink) |
contender
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2011
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Będzie nieziemski wpierdol... Garcia z tą większą wagą będzie liczył, że uda mu się coś zmontować w pierwszych rundach żeby ostudzić Spenca. Mi jednak wydaje się, że o ile w ogóle uda mu się pokazać z dobrej strony w pierwszej fazie pojedynku (tak jak Bellew z Usykiem) to szybko będzie tracił siły i zostanie brutalnie skończony. Spence nie zwalnia NIGDY, a Garcia będzie musiał od początku walczyć na 200 % możliwości żeby dotrzymać mu tempa. Obstawiam że to się zakończy szybciej niż Bellew - Usyk, bo tutaj różnica w rozmiarach jest sporo większa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Mikey Garcia będzie unifikował wagę lekką z Robertem Easterem | Andrzej Pastuszek | Newsy | 2 | 25-04-18 21:44 |
Mikey Garcia: Jestem w czołówce P4P, ale to dopiero początek | Andrzej Pastuszek | Newsy | 3 | 24-01-14 23:04 |
Mikey Garcia: Z Arizą po tytuły w kolejnych dywizjach | Andrzej Pastuszek | Newsy | 2 | 22-01-14 22:26 |
Garcia zachował pasy mistrzowskie, Matthysse kończy walkę z zapuchniętym okiem | Tomasz Groblica | Newsy | 23 | 15-09-13 18:17 |
''O boksie przy kawie'' - Garcia vs Matthysse, odc. 3 | Paweł Rozmytański | Publicystyka | 8 | 14-09-13 17:44 |