![]() |
#71 (permalink) | |
![]() Cytat:
Do kogo mam napisać, gdzie mogę się zwrócić o likwidację mojego konta. Nie chodzi mi o ban ale nie chcę aby ktoś tu szargał moje nazwisko i sugerował o jakimś moim rzekomym trollingu. Nie chcę aby tu chociaż ślad po mnie pozostał. Dziękuję za namiary. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#72 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Nominowany 467 razy w 136 Tematach
![]() |
![]()
Lol. Nawet nie wiedziałem, że to Twoje nazwisko, myślałem, że ksywka. O szarganiu mowy też nie ma, dramatyzujesz, ale okay - zresztą przeprosiłem. Niebawem powinno być skasowane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 (permalink) | |
V.I.P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2008
Nominowany 10 razy w 8 Tematach
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 (permalink) | |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Nominowany 467 razy w 136 Tematach
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Skąd: Dla nich hołd, dla tych noszących blizny, dla nich.. w imie dobra Ojczyzny.
Nominowany 120 razy w 42 Tematach
![]() |
![]()
Na szczęście nikt tutaj nie narusza Twoich danych osobowych, bo piszesz pod pseudonimem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2002
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Ja do dzis nie wiem czym sie kierowali te walke robiac w Los Angeles.
W UK ta walka by sprzedala stadion, Wilder by mial niezly rozglos w UK dzieki temu, bo w USA ta walka nikogo nie grzeje. Wczoraj nawet pytalem znajomego kumpla, co ma firme pelna Irlandczykow i kazdy kto to Fury ??!! McGregora znaja i kupili 1000 biletow jak walczyl w MSG w NY. Sala bedzie znow pusta, PPV sprzeda sie kiepsko w USA, a w UK przez roznice czasu tez slabo sprzeda sie. Jak Fury to przegra, to naprawde straci bardzo duzo. Wilder nic nie straci, bo swoje zarobi i dalej bedzie ryja darl o Joshue. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 (permalink) | |
![]() Cytat:
Druga sprawa, ze boks w USA idzie w dol, MMA w gore. Tez nie rozumiem troche tego matchmakingu z organizacja w stanach, a w ogole w los angeles |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Tyson Fury tylko wypunktował Francesco Pianetę w Belfaście | Jakub Zegarowski | Newsy | 29 | 19-08-18 22:48 |
Wilder: niech lepiej Fury potraktuje Pianetę poważnie, bo wszystko pójdzie na marne | Krystian Sander | Newsy | 1 | 18-08-18 11:15 |
Fury: Chisora, a potem Wilder... jeśli urosną mu jaja | Andrzej Pastuszek | Newsy | 10 | 08-01-14 19:15 |
Tyson Fury - nieortodoksyjny pięściarz rozrywkowy | Andrzej Pastuszek | Publicystyka | 37 | 10-01-13 19:33 |
Haye - Chisora: już 17 tysięcy sprzedanych biletów, BBBofC grozi organizatorom... | Wiechu | Newsy | 8 | 11-05-12 21:33 |