![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2017
Nominowany 30 razy w 10 Tematach
![]() |
![]() ![]() Pomiędzy zespołami Giennadija Gołowkina (38-0-1, 34 KO) a Saula Alvareza (49-1-2, 34 KO) wielokrotnie dochodziło do spięć. W ostatnim czasie trenujący Kazacha Abel Sanchez nie szczędził słów krytyki "Canelo", który dwukrotnie nie przeszedł testów antydopingowych (w organizmie zawodnika wykryto klenbuterol, który, wg obozu boksera, pochodził ze skażonej wołowiny), przez co nie mógł się odbyć rewanż pomiędzy pięściarzami. Kilka dni temu szkoleniowiec i menadżer Alvareza, Eddie Reynoso, stwierdził, że Sanchez swoimi wypowiedziami próbuje być w centrum uwagi. Na odpowiedź Meksykanina nie musiał długo czekać, co prezentujemy poniżej. – Słuchajcie, w ostatnich 15-20 latach Meksykanie wiedzieli o wołowinie i zawartych w niej związkach chemicznych, po których test antydopingowy wypada pozytywnie. Takie rzeczy się działy w Meksyku: wpadła drużyna piłkarska, dało się złapać kilku bokserów. Trenerzy "Canelo" to z zawodu rzeźnicy. Musiałbyś urwać się z choinki, żeby nie wiedzieć o tym problemie, a ja nie jestem osłem, który zjadł tę wołowinę, ani osłem, który na to pozwolił Alvarezowi – podsumował Sanchez. Źródło: Boxingscene |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) |
![]()
Mam nadzieję,że GGG w końcu zamknie Claunelo mordę... Gość powinien mieć w rekordzie co najmniej 5 a nawet 7 porażek a traktowany jest jako numer 1. Od początku kariery w jego rekordzie są za to wałki,bicie mniejszych pięściarzy,podawanie punktacji z dupy podczas trwania walki co zmusza przeciwnika do zmiany taktyki na mocno mu niepasującą,MD podczas lekcji boksu przerąbanej 0 do 12,zdobycie pasa WBC MW z kompletnym pominięciem oficjalnego pretendenta,ucieczka przed GGG, kolejny wałek w postaci remisu a na koniec koks. O głupotach,które wygaduje do spółki z promotorem i Sralajmanem nie wspomnę.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
I warto o tym przypominać. Ludzie, którzy mają grube miliony nie potrafią przypilnować żarcia, mając świadomość co może ich spotkać w takim miejscu. Bo te alvarezowe banały i ogólniki mają na celu zamazanie obrazu sytuacji i sprawienie, by ludzie szybko o tym zapomnieli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) | |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2017
|
![]() Cytat:
dobrze, że sanchez nie gada głupot, jak mu nie pasuje, to po cholere walczy z Canelo,zamiast bronić pasa IBF ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
contender
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2011
|
![]()
IMO porażki Canelo - Mayweather (to wiadomo do zera) , Lara, GGG. Z Cotto walka bardzo bliska okołoremisowa, Cotto wypadł z Canelo lepiej niż Trout, a czesto slyszy sie opinie ze z Austinem to nokdaun przyczynił się do zwyciestwa meksykanina, a to daje do myslenia.
Rudy to zajebisty bokser, czołówka 154/160 ale zarowno w MW i super welter jest conajmniej po 3-5 piesciarzy ktorzy maja rowny/wyższy poziom niz Canelo a nie maja takiego statusu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 (permalink) |
![]()
Miguel Vazquez (1 walka),Jorge Juarez (remis z kelnerem to dla dużego prospekta porażka),Francisco Villanueva (tutaj win SD ale to dalej blamaż),FMJ (lekcja boksu 12-0),Lara,Trout,remis z GGG.
Napisałem 5 bo właśnie tyle widzę co najmniej a o walce z Cotto się nie wypowiadam bo po tej walce nie oglądałem boksu długi czas. Rudy NIE jest słabym bokserem,co to to nie ale krwa robienie z niego króla boksu to jest jakaś kpina. Canelo w tej chwili dla mnie jest TOP5 MW i LMW a i w SMW myśle,że miałby szanse z wieloma bokserami z czołówki ale jak tak dalej pójdzie to będziemy łykać wszystko jak leci co nam serwują promotorzy i klika federacji od TBE przez Szumenowa mistrza świata i inne wynalazki po Canelo#1 P4P. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Mateusz Borek dla Boxing.pl: jestem już zmęczony tymi wyścigami i podchodami | Krystian Sander | Wywiady | 42 | 09-10-17 15:45 |