![]() |
#24 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2005
Nominowany 5 razy w 1 Temacie
![]() |
![]()
Jak to przeczytałem aż mnie ciary przeszły. Bardzo smutna wiadomość. Tak po ludzku, szkoda gościa. Nie było mi dane poznać go bliżej, ale na tyle ile mogłem, odniosłem wrażenie bardzo poukladanego faceta. Odszedł zdecydowanie za wcześnie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 (permalink) | |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Nominowany 467 razy w 136 Tematach
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 (permalink) | |
![]() Cytat:
Był prawdziwym pasjonatem boksu, oddanym swoim ideałom i poglądom, a to się szanuje Bardzo daleko mi do jego wiedzy. Na pewno był też ciekawym człowiekiem w życiu prywatnym, znakomitym rozmówcą. Wielka starta dla boxing.pl, co dopiero dla Rodziny i przyjaciół. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Aug 2013
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Między innymi dzięki jego wpisom zacząłem się interesować bardziej tą dyscypliną sportu.
Swoimi wpisami inspirował resztę naszego grona. Wielka szkoda.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Shawn Porter wypunktował Adriana Granadosa w eliminatorze WBC wagi półśredniej | Tomasz Baranek | Newsy | 4 | 06-11-17 10:46 |
DeMarcus Corley rywalem Adriana Estrelli | Adrian Golec | Newsy | 0 | 03-04-16 19:17 |
Adamek o walce z Saletą: To nie musi być pożegnanie | Krystian Sander | Newsy | 10 | 13-07-15 22:27 |
Pindera: Czy to ostatnie pożegnanie Gołoty? | Krystian Sander | Newsy | 0 | 26-10-14 10:35 |
38-letni "Pelenchin" stanie 4 października naprzeciw Adriana Estrelli | Adrian Golec | Newsy | 1 | 24-08-14 17:05 |