![]() |
#11 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Nie znałem człowieka, ale tyle jego postów przeczytałem, że naprawdę mi smutno. Szok.
Będzie mi brakować tych wnikliwych analiz i doceniania szlachetnej części tego sportu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Nominowany 467 razy w 136 Tematach
![]() |
![]()
Prywatnie na co dzień raczej się nie widujemy. Jesteśmy rozrzuceni po całej Polsce. Mamy kontakt telefoniczny, internetowy, ale to przeważnie wszystko. Napisał do nas tata Adriana. Strasznie przykre...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Nominowany 232 razy w 58 Tematach
![]() |
![]()
Trudno coś napisać, kiedy odchodzi ktoś, kogo wypowiedzi czytałem prawie codziennie od wielu lat. Trudno pożegnać kogoś, kto jest ikoną tego portalu, kto nieodłącznie się z nim kojarzył i kto przez te lata był najbardziej zaangażowanym jego twórcą.
Żegnamy człowieka jedynego w swoim rodzaju. Adrian, choć oczytany i o ogromnej wiedzy nigdy nie sugerował się opiniami większości. Zawsze wyrabiał sobie swoje własne zdanie, którego bronił później jak lew, nawet jeśli była to opinia pod prąd. Zaangażowaniem, które włożył w ten portal mógłby obdarzyć wiele osób. Zawsze oczekiwał wysokich standardów od siebie, i od ludzi z którymi pracował. Jego subiektywne teksty i bezkompromisowość w wyrażaniu poglądów były czynnikiem, który wyróżniał nasz portal i nadały mu tor, w obrębie którego boxing.pl kształtował się przez lata. Nie przesadzę, jeśli napiszę, że to dzięki artykułom Adriana zostałem czytelnikiem portalu. Brak poprawności politycznej, oryginalne spostrzeżenia i niechęć do oportunizmu stały się wizytówką Adriana i były inspiracją dla innych. Był autorytetem, który nieraz kształtował poglądy tysięcy fanów boksu. Żegnaj, kolego. Zostaniesz na zawsze w naszej pamięci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 (permalink) | |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Skąd: Dla nich hołd, dla tych noszących blizny, dla nich.. w imie dobra Ojczyzny.
Nominowany 120 razy w 42 Tematach
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 (permalink) |
![]()
Szkoda. Bardzo wyrazisty, chyba najbardziej na portalu. Zawsze miał swoje zdanie i był chętny dyskusji. Będzie go brakować.
edit Jeszcze dodam, że w porównaniu do konkurencji na boxing.pl jest bardzo kameralnie i "rodzinnie". Odejście wielu "zwykłych" użytkowników którzy udzielają się pod newsami było by odczuwalne. Tym bardziej tak barwnego redaktora. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Shawn Porter wypunktował Adriana Granadosa w eliminatorze WBC wagi półśredniej | Tomasz Baranek | Newsy | 4 | 06-11-17 10:46 |
DeMarcus Corley rywalem Adriana Estrelli | Adrian Golec | Newsy | 0 | 03-04-16 19:17 |
Adamek o walce z Saletą: To nie musi być pożegnanie | Krystian Sander | Newsy | 10 | 13-07-15 22:27 |
Pindera: Czy to ostatnie pożegnanie Gołoty? | Krystian Sander | Newsy | 0 | 26-10-14 10:35 |
38-letni "Pelenchin" stanie 4 października naprzeciw Adriana Estrelli | Adrian Golec | Newsy | 1 | 24-08-14 17:05 |