![]() |
#1 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2012
Nominowany 631 razy w 118 Tematach
![]() |
![]() ![]() Wielu kibiców pamięta ubiegłoroczne starcie Andre Dirrella (26-2, 16 KO) z Jose Uzcategui (26-2, 22 KO), w którym to ten drugi został zdyskwalifikowany za nokautujący cios po gongu. Powszechna opinia była taka, że Amerykanin skorzystał z okazji do zakończenia zwycięsko walki, która nie układała się po jego myśli. Tak czy inaczej 3 marca Uzcategui dostanie swoją szansę na rewanż i zdobycie tymczasowego pasa IBF w wadze super średniej. - Tym razem będę w fenomenalnej formie i nie pozostawię wątpliwości, kto jest lepszym zawodnikiem. Jestem w stu procentach skupiony na zdominowaniu Jose Uzcategui i wywalczeniu kolejnej szansy zdobycia tytułu - powiedział Dirrell. - Jestem bardzo podekscytowany, że odbiorę co moje. Wygrałem pierwszą walkę. Moim zdaniem nie zrobiłem nic nieprzepisowego. To co się stało to już przeszłość. Zdobędę to co moje, a jak pokażę na co mnie stać, to potem świat zechce oglądać "Bolivitę" coraz częściej - powiedział Uzcategui. Źródło: bscene |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Rewanż Dirrell - Uzcategui 3 marca w Barclays Center na gali Wilder - Ortiz | Krystian Sander | Newsy | 2 | 05-01-18 05:05 |
IBF zarządza rewanż Jose Uzcategui - Andre Dirrell | Adrian Golec | Newsy | 1 | 26-06-17 18:51 |
Jose Uzcategui pewny swego przed walką z Andre Dirrellem | Adrian Golec | Newsy | 12 | 10-05-17 18:59 |
Jose Uzcategui vs Andre Dirrell 20 maja o pas IBF Interim | Adrian Golec | Newsy | 5 | 18-04-17 17:20 |
Planowany jest eliminator IBF: Jose Uzcategui - Andre Dirrell | Adrian Golec | Newsy | 1 | 21-02-17 17:33 |