![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#171 (permalink) | |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 269 razy w 112 Tematach
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 (permalink) | |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2017
Nominowany 3 razy w 1 Temacie
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]() Cytat:
Dobra okazja, żeby wrócić do dyskusji o Canelo-Jacobs. Dla mnie nadal Canelo, chociaż zasięg i praca nóg Jacobsa byłyby na pewno dużym problemem. Z wymienionej przez ciebie grupy wyrzuciłbym Lemieux: nie daję mu większych szans z nikim z tej grupy, chociaż to bardzo fajny i widowiskowy pięściarz. Derewiaczenko wygląda dla mnie tak, jakby mógł zejść niżej z wagą: nie ma ani takiej siły ani takich rozmiarów jak czołówka, a w junior średniej byłby królem. Nie skreślam Ukraińca w walkach z czołówką, ale warunki to nie jest jego mocna strona. Do tej listy dopisałbym "dużego" Charlo, który jest już oficjalnym pretendentem WBC i potrafi boksować. Nie byłby moim faworytem z nikim z tej grupy (może z Derewiaczenką?), ale bardziej zasługuje na miejsce w czołówce niż Lemieux. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: May 2017
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Adrianie, przecież ta Twoja nieszczęsna karta widnieje jak byk w Strefie Punktowania Walk, zajrzyj -
http://www.boxing.pl/forum/strefa-pu...07-2014-a.html - i przekonaj się sam (tak jest, przyznałeś "Kanelo" jedynie dwie rundy: 4 i 8) jeśli mnie o jakąś ściemę posądzasz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 (permalink) | |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 4 razy w 4 Tematach
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 (permalink) | |
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#176 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Nominowany 467 razy w 136 Tematach
![]() |
![]()
Wróciłem sobie do tego tematu... Sporo zajebistych wypowiedzi, mocnych merytorycznie, sporo celnych uwag. Zawsze na Boxingu można było sobie coś uświadomić, coś dostrzec, bez zaglądania na zagraniczne serwisy. @liverpoolczyk, @kileeeer, @Sixheads, @PacMan i wielu innych - gdzie Was wywiało, ze stratą dla poziomu rozmów? Piszcie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Khan: Gołowkin nie zastraszy Alvareza. Canelo wygra na punkty | Andrzej Pastuszek | Newsy | 0 | 09-09-17 21:04 |
Hopkins: Alvarez jest coraz lepszy, a Gołowkin stanął w miejscu. "Canelo" wygra | Andrzej Pastuszek | Newsy | 4 | 02-07-17 11:51 |
Leigh K. Seto: Gołowkin nie jest gotowy na Alvareza | Marek Cudek | Newsy | 6 | 18-05-16 11:57 |
Nacho Beristain: Gołowkin może zakończyć karierę Alvareza | Tomasz Baranek | Newsy | 2 | 07-01-16 18:14 |
Za pięć dwunasta czyli Nasze i Wasze typy - Gołowkin vs. Proksa | Paweł Rozmytański | Newsy | 34 | 02-09-12 05:16 |