![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Nominowany 467 razy w 136 Tematach
![]() |
![]() ![]() Maciej Sulęcki (25-0, 10 KO) to pięściarz, z którym śmiało możemy wiązać nadzieje na sukcesy w boksie zawodowym. Niestety, kariera 28-latka nie nabrała spodziewanego rozpędu. Po tym, jak "Striczu" zastopował w dobrym stylu Hugo Centeno Jr, wydawało się, że jeszcze większe walki są tylko kwestią czasu. Jednak Michi Munoz i Damian Bonelli, bo to z nimi rywalizował później Maciej, byli bokserami zdecydowanie zbyt niskich lotów. Sulęcki, o czym nam szczerze powiedział, ma dość tej sytuacji i czekania na dużą walkę. Pięściarz już od ponad miesiąca nie pojawia się na sali treningowej. - Nic nie wiem o powrocie, nie ma żadnych planów. Męczy mnie to, bo walczę za grosze, nie ma dla mnie żadnych perspektyw, a przecież mam córkę, którą muszę wychować i zapewnić jej odpowiedni byt. Z boksu nie da rady tego zrobić. Póki co, od ponad miesiąca nie ma mnie na sali i się tam nie spieszę. Mam ważniejsze sprawy na głowie. Nie chce mi się trenować, jeżeli nie wiem po co trenuję. Gwiazdą polskiej piaskownicy nie zamierzam być. Szkoda zdrowia i czasu. - Obóz w USA? Bardzo chętnie, ale pod okiem trenera Kłaka. Prawda jest taka, że gdyby nie sponsorzy, to rzuciłbym to wszystko w p**du - powiedział nam zrezygnowany Maciej Sulęcki. Źródło: Krystian Sander/Boxing.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
![]()
dodam swoje 3 grosze ze wlasnie wraca do POlski gwiazdka medialna czyli Szpilka i Wasyl w tym kontekscie juz wspomnial w wywiadzie bodajze dla boxing.pl ze trzeba zrobic cos wielkiego bo juz od walki glowacki usyk mija rok.
Cos wielkiego to mamy na mysli zaplate wiekszosc z calej puli dla Szpilki i jego rywala a wiec Sulecki nie ma zadnych perspektyw na pieniadze. Sulecki rzeczywiscie ma duzy problemi i to co mowi wydaje mi sie trzezwym spojrzeniem na sytuacje w jakiej sie znajduje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Nominowany 467 razy w 136 Tematach
![]() |
![]()
To jest bardzo mało strawne... Ani słowa o tym, co uważa Maciek, ale już wykrzykniki, że się doczekał. Doczekał się zapowiedzi walki na gali, która nie ma daty, lokalizacji, jest dopiero w planie, rywala też nie ma... To jest takie jednostronne budowanie pewnych rzeczy, coraz bardziej mi się to nie podoba.
http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/...a-walka-w-usa/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 (permalink) | |
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Wasilewski dla Boxing.pl o postawie Granta w Legionowie i gali Polsat Boxing Night | Krystian Sander | Wywiady | 33 | 05-05-17 01:09 |
Agnieszka Rylik dla Boxing.pl: czegoś mi brakuje w tym polskim kobiecym boksie | Wiechu | Wywiady | 7 | 21-10-16 09:59 |
Mateusz Borek dla Boxing.pl: trudne jest życie po życiu | Krystian Sander | Wywiady | 8 | 02-09-16 13:16 |
"O boksie przy kawie" - Mayweather Jr vs Pacquiao, odc. 9 | Adrian Golec | Publicystyka | 13 | 27-04-15 22:52 |
Kazus Kubrata Pulewa, przez pryzmat geograficznej dekoncentracji zawodowego boksu | Adrian Golec | Publicystyka | 1 | 23-07-13 11:45 |