![]() |
Mason Menard przetrze się z Raymundo Beltranem
![]() Starcie Menard - Beltran będzie miało miejsce w najbliższą sobotę 10 grudnia w Omaha. W walce wieczoru zobaczymy znakomitego Terence'a Crawforda, który stanie do walki z Johnem Moliną. Menard sięgnął po tytuł WBO limitu 135 funtów w sierpniu bieżącego roku. W walce o wakat Amerykanin znokautował w 9 rundzie niewygodnego i bardzo solidnego boksera z Uzbekistanu Bahodira Mamadżonowa (19-3, 11 KO). Źródło: Fightnews Zdjęcie: 1037thegame.com |
Nie wydaje mi się, żeby dla kogoś takiego jak Menard ktoś taki jak Beltran mógł być traktowany jako "przetarcie". W ogóle ciężko traktować Beltrana w przyzwoitej dyspozycji jako boksera na przetarcie dla zdecydowanej większości zawodników.
|
Cytat:
|
O walce z Menardem raczej nie, ale w treningu był na pewno. 10 grudnia miał walczyć z Juanem Diazem, dopiero niedawno Diaz wycofał się z powodu kontuzji.
|
A widzisz ..zle przeczytalem temat bo myslalem, ze Diaz mial walczyc z Menardem. Nie znam za bardzo tego Menarda wiec ciezko mi mowic o tej walce. Znam Beltrana i to kawal twardego chama. Moze byc niezla walka jesli ten Menard lubi atakowac.
|
Lubi atakować, jest agresywny i mocno bije, ale ma wiele braków technicznych. Mamadżonow punktował go aż miło, ale Uzbek jest słaby kondycyjnie, a Menard ma czym uderzyć i skończyło się wygrana Amerykanina przed czasem. Beltran w niezłej formie jest dla mnie faworytem.
|
No to bedziemy mieli niezla walke bo Beltran tez nie przepada za wstecznym biegiem i tez bije mocno mimo, ze jego rekord tego nie pokazuje.
|
Cytat:
Walka raczej bez faworyta.. z wskazaniem na Menarda... |
Podam kursy ...buki widza to bardziej jak Tomasz niz Adrian
Beltran 1.36 Menard 2.87 Oplaca sie stawiac na tego Menarda po takim kursie ? |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:42. |