![]() |
#1 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 269 razy w 112 Tematach
![]() |
![]() ![]() 33-letni, ultra ofensywny Diaz marzy o odzyskaniu trofeum, 35-letni Beltran zaś o zdobyciu pierwszego tytułu. Do tej niezwykle interesującej walki dojdzie 10 grudnia w Omaha, na gali Terence'a Crawforda. Obaj pięściarze wchodzą w ostatni etap swojej kariery. Przegrany najpewniej będzie zmuszony porzucić marzenia o walce o tytuł mistrzowski. Pojedynek nie ma wyraźnego faworyta Źródło: Boxingscene Zdjęcie: BoxingInsider.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() |
![]()
Zgoda... Ale mam zagwozdkę - kto faworytem? Beltran to kawał silnego byka, Diaz idzie na rywali jak perszing, ale jest lekko przytępiony... i bądź tu mądry...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) | |
![]() Cytat:
Wg mnie faworytem Beltran, a kibicowac bede oczywiscie Baby Bull'owi, lubie go za te wojny z Dinamita. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Nominowany 232 razy w 58 Tematach
![]() |
![]()
Beltran go ustrzeli wg mnie. Nie widzialem wystepow Diaza po powrocie, ale na pewno nie obskakuje rywali tak jak kiedys. Juan wejdzie na lewy sierp Beltrana i bedzie po wszystkim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() |
![]()
Jak Diaz nadzieje się na mocny cios, może być po wszystkim, ale jak się nie nadzieje, samą aktywnością może zgarnąć większość rund. Ostatni występ Diaza był całkiem przyzwoity... To ważna walka dla obu, wyszlifują formę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 (permalink) |
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Sep 2002
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Dla mnie faworytem i to sporym jest Meksykanin. Ma więcej atutów po swojej stronie i w moim mniemaniu - mimo iż jest starszy - to mniej wyeksploatowany.
Tak czy inaczej dla obu jest to poważne starcie. Mogą sporo zyskać, a jeszcze więcej stracić. Nie są młodzi i zbyt wiele czasu nie mają na kolejne powroty do gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Juan Diaz vs. Juan Santiago | terminarz | Nadchodzące walki | 0 | 12-10-13 00:56 |
Juan Diaz z Juanem Santiago na gali Prowodnikow vs Alvarado | Wiechu | Newsy | 0 | 13-09-13 11:55 |
Video: Juan Diaz vs Adailton De Jesus | Mateusz Wajs | Newsy | 1 | 19-08-13 18:30 |
Ustinow stanie do walki eliminacyjnej WBA. | Adrian Golec | Newsy | 9 | 01-12-10 06:40 |
Kto pierwszy do walki ze zwycięzcą Marqez - Diaz? | Adrian Golec | Newsy | 2 | 19-07-10 20:28 |