![]() |
Juan Diaz stanie do walki z Raymundo Beltranem
![]() 33-letni, ultra ofensywny Diaz marzy o odzyskaniu trofeum, 35-letni Beltran zaś o zdobyciu pierwszego tytułu. Do tej niezwykle interesującej walki dojdzie 10 grudnia w Omaha, na gali Terence'a Crawforda. Obaj pięściarze wchodzą w ostatni etap swojej kariery. Przegrany najpewniej będzie zmuszony porzucić marzenia o walce o tytuł mistrzowski. Pojedynek nie ma wyraźnego faworyta Źródło: Boxingscene Zdjęcie: BoxingInsider.com |
Podoba mi się to zestawienie. Obaj mają jeszcze paliwo. Niemniej czas wybierać, awansujemy albo powoli kończymy...
|
Najwieksze wyzwanie dla Diaz'a od czasu powrotu.
|
Cytat:
|
Cytat:
Wg mnie faworytem Beltran, a kibicowac bede oczywiscie Baby Bull'owi, lubie go za te wojny z Dinamita. |
Beltran go ustrzeli wg mnie. Nie widzialem wystepow Diaza po powrocie, ale na pewno nie obskakuje rywali tak jak kiedys. Juan wejdzie na lewy sierp Beltrana i bedzie po wszystkim.
|
Myślę, że Beltran zajedzie Diaza.
|
Dla mnie rowniez Beltran faworytem,to juz nie ten sam zawodnik co kiedys.
|
Cytat:
|
Dla mnie faworytem i to sporym jest Meksykanin. Ma więcej atutów po swojej stronie i w moim mniemaniu - mimo iż jest starszy - to mniej wyeksploatowany.
Tak czy inaczej dla obu jest to poważne starcie. Mogą sporo zyskać, a jeszcze więcej stracić. Nie są młodzi i zbyt wiele czasu nie mają na kolejne powroty do gry. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:06. |