![]() |
#1 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Nominowany 467 razy w 136 Tematach
![]() |
![]() ![]() - Harth to obowiązkowy pretendent. Wygrana z kimś takim daje awans w rankingach. Wydaje się, że to może być ostatnia walka przed starciem o tytuł. W rankingu IBF Krzysiek jest szósty. Myślę, że jeśli wygra, to w najgorszym razie będzie trzeci, a jego kolejne wyjście do ringu może być walką mistrzowską - tłumaczy w rozmowie z Przeglądem Sportowym Andrzej Wasilewski. Obecnie tytuł IBF wagi junior ciężkiej należy do Denisa Lebiediewa. Źródło: Przegląd Sportowy |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Nominowany 467 razy w 136 Tematach
![]() |
![]()
Nie wiem jak Pan Andrzej to oblicza, ale ja nie widzę tego tak optymistycznie. Lebiediew ma za chwilę ciężką walkę z Gassijewem. Nawet jeśli wygra, to przecież chyba nie weźmie na dobrowolną obronę Włodarczyka? Bo i po co taka walka? WBO ma Usyk, z którym Diablo odmówił walki na grudzień. Myślę, że nie tylko zmiana strefy i miesiąc z haczykiem do pojedynku o tym zdecydowały. WBC ma Bellew, tutaj byłaby szansa dla Krzycha, do tego ta walka z Durodolą... Ale jak widać idzie Włodarczyk drogą IBF. Przewiduję, że do czerwca 2017 roku Diablo nie zaboksuje o mistrzostwo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Widzę ciąg dalszy Krzyśka w czarnych kolorach,
myślę że o mistrzostwo może wcale nie zawalczyć?! Drozd mu zablokował dalszą karierę. Życzę mu jak najlepiej,ale prowadzenie go, przez promotora daje dużo do myślenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2002
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Mial rewanz z Drozdem i to byla jego mizerna, ale jednak szansa. Teraz jest raczej juz raczej bez opcji powazniejszej walki, bo nie bedzie sie chcialo AW inwestowac w material tak niepewny jak Wlodarczyk (mają przecież ciągle Główkę) zeby doprowadzic go do pozycji nr 1 w ktoryms z rankingow. Z kolei Diablo nie bardzo chyba rozumie jaka jest jego obecna pozycja rynkowa i nie wezmie walki o pas wpadajacej 5 tygodni przed pojedynkiem a niestety taki "booty call" to wszystko na co moze liczyc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Adamek vs Szpilka: Typują redaktorzy | Adrian Golec | Publicystyka | 18 | 09-11-14 08:31 |
Przed walką Hopkins vs Kowaliow - sonda + redakcyjne typy | Paweł Rozmytański | Publicystyka | 10 | 08-11-14 20:21 |
Przed walką Stiverne vs Arreola o mś WBC w ciężkiej [sonda + typy redakcji] | Paweł Rozmytański | Newsy | 21 | 12-05-14 21:15 |
"O boksie przy kawie" - Mayweather Jr vs Alvarez, odc. 4 | Adrian Golec | Publicystyka | 13 | 14-09-13 16:56 |
Marco Huck dopełniający "trylogię". Nowe spojrzenie na karierę pięściarza | Adrian Golec | Publicystyka | 7 | 08-05-13 20:47 |