![]() |
#1 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Nominowany 467 razy w 136 Tematach
![]() |
![]() ![]() - Teraz każdy chce walki z Bellew, ale to ja jestem obowiązkowym pretendentem. David Haye to świetny zawodnik. Bellew musiałby bardzo ciężko trenować do walki z nim. Jednak to ja jestem oficjalnym pretendentem. Jeśli Tony chce się bić z Davidem, to jedynie po walce ze mną. Czasami chcemy jedno, a musimy robić drugie. Niech on walczy z Haye'em jeśli chce, ale najpierw musi zmierzyć się ze mną - powiedział Briedis. Możliwe jednak, że Briedis będzie musiał zaczekać na mistrzowską walkę, i to nie dlatego, że Bellew zmierzy się z "Hayemakerem". Treningi wznowił już Grigorij Drozd, który zwakował pas WBC dostając jednocześnie zapewnienie, że mistrzowska potyczka będzie na niego czekać w dowolnym momencie. Źródło: boxingscene |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2002
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Briedis fotografuje się w pracy (jest w jakichś służbach mundurowych), czyli wychodzi na to, że łączy sport z etatem. Świadczy to tylko o tym jak bardzo luksusowe warunki mają polscy bokserzy u AW. Nic dziwnego, że Główka czy Włodarczyk odpalają. Mało kto w Europie ma taką bazę do przygotowań. Tymczasem Briedis to duży talent. Wytrzymuje kondycyjnie super tempo i bije jakby miał betonowe rękawice. Fajny zawodnik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) | |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 269 razy w 112 Tematach
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) | |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Nominowany 232 razy w 58 Tematach
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) | |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 269 razy w 112 Tematach
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 (permalink) | |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2002
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]() Cytat:
http://skaties.lv/zinas/latvija/sabi...-boksa-maciem/ Mairis jest trochę jak Rocky, trzymam kciuki za jego sukcesy:-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Saunders może walczyć o tymczasową wersję pasa WBO | Adrian Golec | Newsy | 0 | 28-04-15 07:41 |
Sergio Martinez złamał rękę w walce z Murrayem, może pauzować do 2014 roku | Wiechu | Newsy | 1 | 01-05-13 09:51 |
Remis w walce wieczoru w Liverpoolu. Bellew zaskoczony przez sędziów na własnej ziemi | Mateusz Wajs | Newsy | 7 | 01-04-13 09:06 |
Nadchodzi nowa gwiazda? Wywiad z Fonfarą po walce z Johnsonem | luki29 | Newsy | 5 | 16-07-12 19:23 |
Roger Mayweather: Floyd może walczyć nawet w wadze średniej z Martinezem | Wiechu | Newsy | 5 | 02-03-12 20:13 |