![]() |
#1 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2015
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]() ![]() - Ludzie chcą oglądać wojowników w ringu. Chcą zobaczyć krew. Dlatego wybiorą nas. Bokserzy o stylu zbliżonym do Floyda Mayweathera biegają jak cioty od narożnika do narożnika. Jeśli ring byłby większy, Mayweather pewnie biegałby jeszcze więcej, a może nawet wybiegłby i na zewnątrz, jeśli tylko by mógł. Boks to sport, w którym powinieneś walczyć i wymieniać ciosy. Myślę, że Mosley i ja jesteśmy wojownikami i jeśli ludzie chcą zobaczyć dużo akcji, to będą oglądać naszą walkę – podsumował Nikaraguańczyk. Źródło: BoxingScene |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 269 razy w 112 Tematach
![]() |
![]()
Na studiach wczytywałem się w jednego z twórców kierunku rasowo-antropologicznego H.S. Chamberlaina (głównie na potrzeby egzaminu), który nadawał rasom ludzkim określone cechy (pomijam oczywiście wartościowanie ras ludzkich, bo nie o to tu chodzi). Rasa czarna była wg niego rasą tzw. "kobiecą".. przypisywał jej wiele cech typowych artystom... Nie do końca jednak udało mi się znaleźć interpretację tej nazwy.. Oglądając boks mam wrażenie, że coraz bardziej rozumiem trafność tego sformułowania "rasa kobieca"...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Stewart: Ludzie chcą Pacquiao - Marquez | Adrian Golec | Newsy | 3 | 02-12-10 14:18 |