![]() |
#1 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Nominowany 467 razy w 136 Tematach
![]() |
![]() ![]() - Wszyscy robimy to, co trzeba. Szukamy już dopięcia ostatnich szczegółów. W ciągu kilku dni wszystko zostanie załatwione, wszystko przynajmniej zmierza w tym kierunku. Kwestie, które pozostały do omówienia, to naprawdę małe sprawy. Dobrze, że Floyd odwiedził Manny'ego w hotelu, przynajmniej wiemy już, że on również naprawdę chce tej walki. Tak twierdzi również Michael Koncz, który był świadkiem ich rozmowy. Chciałem zorganizować ten pojedynek w większej hali, może na stadionie, przecież nawet bogaci i wpływowi ludzie będą mieli ciężko zdobyć bilet na to starcie. Jednak skoro walka musi być w MGM, to ja się na to zgadzam - powiedział Bob Arum. Źródło: nypost.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2012
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Ja nie przepadam za NFL kilka razy widziałem mecze ale mi przypadły mi do gustu, może dlatego że po prostu trafiłem na słabe spotkania, ale chyba tym razem się skuszę na super bołl ze względu na wielce realne potwierdzenie walki Floyda z Mannym
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Pacquiao - Marquez V w trakcie negocjacji, Roach nie chce walki na przetarcie | Wiechu | Newsy | 3 | 14-01-13 18:25 |
Polacy o "Mistrzostwo Świata" wagi ciężkiej. Coraz mniej chce mi się śmiać... | Adrian Golec | Publicystyka | 19 | 13-10-12 09:18 |
Floyd Mayweather: Dajmy fanom to, co chcą zobaczyć! Arum o walce Mayweather vs Cotto | Paweł Rozmytański | Newsy | 21 | 09-05-12 09:43 |
Mosley: Floyd chce wygrać wcześniej, zanim wejdą do ringu. | Adrian Golec | Newsy | 0 | 28-08-10 11:38 |
Murray chce Katsidisa i walki o supremacje | Marcin Zimerman | Newsy | 0 | 19-05-10 12:10 |