![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 (permalink) |
V.I.P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Nominowany 28 razy w 2 Tematach
![]() |
![]() ![]() Jak informowaliśmy wcześniej na boxing.pl, podczas gali wystąpi Roy Jones Junior (57-8, 40 KO). Utytułowany niegdyś "Junior" wniesie do ringu nic nie znaczący pas WBU w wadze cruiser. Rywal Amerykanina nie jest znany. Źródło: Redakcja |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) |
![]()
Jakbym kurwa nie żył to bym się na pewno w grobie przewracał. Moj wielki bokserski idol, ulubiony pięściarz, wirtuoz kontry , zabieracz pieściarskich dusz, świetny trash talker, przy okazji jeden z wiekszych leniów ever. Reasumując , po prostu jeden z największych talentów z tych ktore zdarzaja się raz na 100 lat... Teraz będzie walczyc w kraju z zerowymi tradycjami pięsciarskimi. Ja nie wiem po co on walczy, ale zapewne podatki go zjadly ze względu na zbyt wystawny tryb życia. Rolexy jakies , Rolls Royce i chuj trzeba walczyć i się rozmieniać. Nie mogę sobie tego wybaczyć, że na rozkładzie mają go jakieś Browny , Petery czy inne Gaverny. Teraz zapewne Orlov bedzię go miał
![]() A obok Tonika kolejny as, Roy, ehh. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Nominowany 467 razy w 136 Tematach
![]() |
![]()
Takie nazwiska jadą na Łotwę gdzie podczas gal sędzia potrafi odjąć punkt za uderzenie w nos sugerując, że był to cios w tył głowy...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
14 listopada kolejny Prizefighter, wystąpi James Toney | Andrzej Pastuszek | Newsy | 12 | 23-10-13 20:24 |
Donovan Ruddock wraca na gali Roy'a Jonesa | robercik | Newsy | 3 | 27-10-11 07:03 |
Tale of the Tape : Jak Toney szkolił Greena | Marcin Zimerman | Publicystyka | 21 | 25-10-10 13:44 |