![]() |
James Toney wystąpi w lipcu w Rydze. Na gali również walka Roya Jonesa Juniora
![]() Jak informowaliśmy wcześniej na boxing.pl, podczas gali wystąpi Roy Jones Junior (57-8, 40 KO). Utytułowany niegdyś "Junior" wniesie do ringu nic nie znaczący pas WBU w wadze cruiser. Rywal Amerykanina nie jest znany. Źródło: Redakcja |
"Lights Out" na Łotwie?! Jadę tam!!! :D
|
Mały grubasek przeciw wielkiemu grubasowi :) :)
|
O fuck, jaka bieda... Freakfight dla ubogich :)
|
Jakbym kurwa nie żył to bym się na pewno w grobie przewracał. Moj wielki bokserski idol, ulubiony pięściarz, wirtuoz kontry , zabieracz pieściarskich dusz, świetny trash talker, przy okazji jeden z wiekszych leniów ever. Reasumując , po prostu jeden z największych talentów z tych ktore zdarzaja się raz na 100 lat... Teraz będzie walczyc w kraju z zerowymi tradycjami pięsciarskimi. Ja nie wiem po co on walczy, ale zapewne podatki go zjadly ze względu na zbyt wystawny tryb życia. Rolexy jakies , Rolls Royce i chuj trzeba walczyć i się rozmieniać. Nie mogę sobie tego wybaczyć, że na rozkładzie mają go jakieś Browny , Petery czy inne Gaverny. Teraz zapewne Orlov bedzię go miał :(
A obok Tonika kolejny as, Roy, ehh. |
Takie nazwiska jadą na Łotwę gdzie podczas gal sędzia potrafi odjąć punkt za uderzenie w nos sugerując, że był to cios w tył głowy... :cray: Ehh... czego to bieda z człowiekiem nie zrobi :|
|
Powinien chyba zostać utworzony jakiś fundusz dla takich pięściarzy (np 10% z gaży każdej walki) żeby później do takich cyrków nie dochodziło jak w przypadku Roya Toneya czy innych wielkich pięściarzy którzy nie mają na starość za co żyć.
|
Cytat:
|
Lotwa :D:D nie mam słów :D
|
Panowie dołączyli do świty cyrkowej i jeżdżą z obwoźną trupą. Przykro na to patrzeć. Pewnie nawet nie wiedzieli, że taki kraj istnieje.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:02. |