![]() |
#1 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Skąd: Dla nich hołd, dla tych noszących blizny, dla nich.. w imie dobra Ojczyzny.
Nominowany 120 razy w 42 Tematach
![]() |
![]() ![]() Pauzujący z powodu kontuzji ramienia David Haye pomimo braku występów na ringu, często siada tuż przed nim. Sparujący niejednokrotnie z Wilderem były posiadacz pasa WBA w wadze ciężkiej oglądał także z bliska walkę Stiverne'a z Arreolą. Jego wnioski są niedwuznaczne, Wilder to żadna ściema i z nowym czempionem WBC miałby raczej łatwe zadanie: - Myślę, że Wilder ma dużą przewagę w warunkach fizycznych i jego lewy prosty byłby kluczowy w takiej walce. Widzieliśmy Stiverne'a często trafianego lewym prostym przez Arreolę, widzieliśmy jak był wymanewrowywany i wyboksowywany. A Arreola nie jest przecież wielkim bokserem, to jest bardziej brawler i pomimo tego, wyboksowywał Stiverne'a. Ktoś tak wysoki i tak wysportowany jak Wilder miałby ze Stiverne'm raczej łatwe zadanie - powiedział były zunifikowany mistrz w wadze cruiser. - Wilder to żadna ściema. Nikt nie nokautuje 31 rywali z rzędu bez prawdziwej mocy w rękawicach. Nawet jeżeli wszyscy jego rywale byli starannie dobrani, to dlaczego inni bokserzy nie mają takiego rekordu? Jest ku temu powód. On jest naprawdę dobry i potrafi uderzać bardzo, bardzo mocno. Sparowałem z nim, przyjmowałem te ciosy na szczękę i potwierdzam, że naprawdę umie mocno przywalić. A to było przecież w 16 uncjowych rękawicach, więc kiedy wychodzi w dziesiątkach na nieuzbrojonego w kask przeciwnika, sieje prawdziwe spustoszenie. Ja stawiałbym na niego w walce ze Stiverne'm. Wilder jest autentyczny i życzę mu jak najlepiej - zakończył Haye. Źródło: Luis Sandoval/b-scene, redakcja |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
mowil niedawno w wywiadzie,wtedy jego glownym celem bylo dojscie do takiej sprawnosci by przeprowadzac lekkie walki z cieniem. powrot haye`a na dzien dzisiejszy to absolutne science fiction
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 (permalink) |
![]()
Oczywiście że to czytałem, ale co ma gadanie do tego, co jest naprawdę? Wrzucił parę fotek, gada smuty od jakiegoś czasu, ale może być równie dobrze tak, że wróci za pół roku, a fani będą mieli podwójną erekcję i w przypływie ekstazy kupią wszystko, co z nim związane...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Nikolay Valuev vs. David Haye (07.11.2009) | Paweł Rozmytański | Strefa punktowania walk | 3 | 06-06-14 08:48 |
Wladimir Klitschko - David Haye (02.07.2011) | killleeerrr85 | Strefa punktowania walk | 1 | 18-04-14 11:09 |
David Haye - drugie przyjście zbawiciela wagi ciężkiej | Andrzej Pastuszek | Publicystyka | 9 | 10-06-13 00:23 |
Kliczko VS Haye 2 Lipca w Niemczech ! | Vittek | Boks zawodowy na świecie | 1081 | 07-07-11 15:56 |
Kliczko zwycięski, Haye zachowuje twarz | Wiechu | Publicystyka | 52 | 04-07-11 23:46 |