![]() |
#1 (permalink) |
prospect
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2013
Nominowany 124 razy w 17 Tematach
![]() |
![]() ![]() Amerykanin, który już od jakiegoś czasu jest obowiązkowym pretendentem do tego tytułu, dzisiaj zabrał głos i podzielił się z kibicami swoimi odczuciami dotyczącymi swojej walki ze Stivernem. - Nie byłem zaskoczony, Stiverne zrobił dokładnie to samo, co w pierwszej walce. Tym razem był bardziej zdeterminowany. Chciał znokautować Arreolę, i zrobił to. Co do naszej walki, to myślę, że nie będę miał żadnych kłopotów z wygraną. Spodziewam się łatwego pojedynku. Jestem wyższy, szybszy, silniejszy, mam większy zasięg ramion, jestem też dużo bardziej seksowny od niego. Wszystko przemawia na moją korzyść, ale to nie znaczy, że podejdę do tej walki na luzie. Nie jestem robotem, nie jestem kosmitą, jak Bernard Hopkins. Też popełniam błędy i można mnie znokautować. Dlatego będę ciężko trenował, zbyt długo czekałem na taką walkę, aby ją zlekceważyć. Można powiedzieć, że waga ciężka wraca. Chcę jak najszybciej wyjść do ringu ze Stivernem. Niech nie próbuje unifikować tytułów, najpierw musi pokonać mnie- powiedział Wilder. Trzeba jednak wspomnieć, iż fakt, że Wilder jest obowiązkowym pretendentem nie oznacza wcale, że musi on być kolejnym rywalem Stiverne'a. Słyszymy, że "chrapkę" na pas WBC ma Władimir Kliczko, bardzo pragnący przejąć tytuł, który niedawno należał do jego brata, Witalija. Jako kibice wolelibyśmy chyba, aby Ukrainiec trochę poczekał i dał nam szansę na zobaczenie walki Stiverne- Wilder. Źródło: bscene |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
![]()
Gdzie tu z tym klaunem, gdzie Wilder do Stiverina XD Gościowi nie kręci się w głowie od 1ciosu, przecież przejedzie się po Wilderze , z KO do polowy walki. Skonczy się pewnie na tym samym co CCJ-GGG . Do zadnego Stiverina ten łeb nie wyjdzie przed 50(50KO)-0-0, a potem to odrazu payday, a nie żadne Stiveriny, chyba że czarny zunifikuje pasy jak Władek pierdolnie już tą szopką.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) |
V.I.P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2008
Nominowany 10 razy w 8 Tematach
![]() |
![]()
Wilder może wygrać ze Stivernem tylko nie może sobie pozwolić na zapuszczanie wiatraka z zamkniętymi oczami, bo mógłby wyłapać od Stiverne'a. Wildera taktyka powinna być prosta, trzymać dystans, bić prostymi i czekać na swoją szansę, jak naruszy Barmana i zamroczy, to wtedy może zapuścić wiatrak.
PS. Uważam też że gdyby doszło swojego czasu do walki Stiverna z Witalijem to Stiverne dostałby lanie życia, bo Witek przy tym zasięgu, dystansie i odchyleniach byłby wg mnie nieosiągalny dla Kanadyjczyka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) | |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 4 razy w 4 Tematach
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) |
contender
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2013
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
" Niech nie próbuje unifikować tytułów, najpierw musi pokonać mnie"
Bo wtedy musiałby walczyć z Władkiem, a przed nim trzęsie dupą ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Powietkin: Jestem gotowy na braci Kliczko, interesuje mnie też walka z Haye | Wiechu | Newsy | 10 | 14-08-12 08:18 |
Cel braci Kliczko - "Poczwórna Korona". | Adrian Golec | Publicystyka | 45 | 01-12-10 17:11 |
Arum: To będzie bajtrudniejsza walka w karierze | Adrian Golec | Newsy | 2 | 12-08-10 11:58 |
Marquez: Rewanż będzie lepszy niż pierwsza walka | Adrian Golec | Newsy | 3 | 29-07-10 16:33 |
Wałujew: Będzie dobry kontrakt, będzie walka | Adrian Golec | Newsy | 0 | 26-07-10 19:07 |