![]() |
#1 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 269 razy w 112 Tematach
![]() |
![]()
Fanów wagi półciężkiej, wielkiego Bernarda Hopkinsa (54-6-2, 32 KO), ale również fanów rewelacyjnego zespołu AC/DC..., zapraszamy na krótki skrót pojedynków sobotniego rywala "Kata", posiadacza mistrzowskiego pasa WBA limitu 175 funtów, Beibuta Szumenowa (14-1, 9 KO). W walce wieczoru waszyngtońskiej gali, Kazach podejmie w ten weekend legendarnego championa, w walce o dwa światowe trofea.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Nominowany 232 razy w 58 Tematach
![]() |
![]()
Świetny
![]() ![]() A co do video, to dobry materiał do przypomnienia sobie niektórym zapominalskim, że Szumenow to dobrze wyszkolony bokser z czołówki... A, że zlał go (tylko w drugiej walce!) Campillo i bronił bardzo rzadko i z ogórkami to inna sprawa.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) | |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 269 razy w 112 Tematach
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) |
![]()
Sam w sumie zapodałem ze względu na AC/DC, ale wyłączyłem bo video i komentarze o great worriorze który definitely beat Campillo mnie obrzydziły
![]() A ac dc sobie wrzucę z innym video, też lubię gości, byłem dwa razy na ich koncertach (Warszawa, taki słabszy i Praga kilkanaście lat temu i to było rozkurwienie kosmosu). Wczoraj poszedł news że Malcolm miał wylew i zespół sie rozpadł, okazało się że nie jest aż tak prze... ale gość musi zrobić sobie przerwę no i czeka go rehabilitacja :-( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Video: Thurman vs Soto Karass & Santa Cruz vs Seda - zapowiedź walk | Paweł Rozmytański | Newsy | 2 | 14-12-13 18:29 |
VIDEO: Ismaił Siłłach. Fragmenty walk | Adrian Golec | Newsy | 0 | 30-11-13 10:37 |
Video: Fragmenty ostatniej walki Chisory oraz Saundersa | Adrian Golec | Newsy | 2 | 19-09-13 10:03 |
Video: Adamek, Chavez, Jennings - paczka walk z sobotniej nocy | Wiechu | Newsy | 1 | 17-06-12 13:04 |