![]() |
#1 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Skąd: Dla nich hołd, dla tych noszących blizny, dla nich.. w imie dobra Ojczyzny.
Nominowany 120 razy w 42 Tematach
![]() |
![]() ![]() Mistrz świata IBF, WBO, WBA oraz "The Ring" nie robi sobie jednak z tego tytułu żadnych wyrzutów. Władimir Kliczko wręcz otwarcie nie zgadza się z krytykami, nazywając Pianetę bardzo trudnym przeciwnikiem. Trudno nie kojarzyć tej marnej jakości promocji z określeniem "francuski Tyson" jakie młodszy Kliczko dokooptował do Jeana Marca Mormecka przed ich żenującym pojedynkiem: - Zawsze jestem krytykowany za wybór moich rywali. Nie ważne, czy są oni bardzo znani, czy trochę mniej, a trudno jest walczyć z tymi mniej znanymi, bo to właśnie naraża na krytykę - Zapewniam was, że walka z Francesco Pianetą będzie bardzo, bardzo trudna, bo on jest super zmotywowany. Motywacja u Pianety będzie na pewno, tylko że sama motywacja to chyba za mało. Powstaje też pytanie o motywacje sportową u Kliczki, czy przeciwnik pokroju Pianety może zmusić go do wyciskania siódmych potów na obozie treningowym? A może kariera Kliczki zbliża się ku końcowi i Ukrainiec chce po prostu zarobić ostatnie parę groszy? 36-latek twierdzi, że o emeryturze nie ma jeszcze mowy: - Czuję się na tyle młodo, że nie myślę o emeryturze. Oczywiście, nie mogę się też doczekać kolejnych wyzwań, to jest moja motywacja - powiedział Kliczko, nie precyzując, czy Pianeta wpisuje się w definicję "wyzwania". - Rywalizacja nigdy nie ustaje i jak długo będę zdrowy i zmotywowany, tak długo będę robił to co robię - zakończył. Pojedynek Kliczko - Pianeta 4 maja w Mannheim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Skąd: Dla nich hołd, dla tych noszących blizny, dla nich.. w imie dobra Ojczyzny.
Nominowany 120 razy w 42 Tematach
![]() |
![]()
Zaprezentowałem stanowisko strony, której zdanie nie było jeszcze prezentowane
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2012
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Artykuł dobry, szkoda klawiatury na udawanie że ta walka jest emocjonująca, może mała grupka fanatyków przyjmuje ten wybór bezkrytycznie, ale ludzie racjonalnie myślący widzą co za gówno serwują nam kliczkowie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Sep 2002
|
![]()
Niestety jest to mało realne...Zresztą co innego ma mówić? To oczywiście pytanie retoryczne. Kliczko musi zachować przynajmniej pozory w tym cyrku, zresztą nie byłby sobą, gdyby było inaczej (w przeciwieństwie do wieszość bokserów to bardzo inteligentny człowiek). A jaka sytuacja w hw jest, każdy widzi... nawet Stevie Wonder (bez urazy) nie miałby z tym problemu....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2012
|
![]()
Jeste super zmotywowany,moze byc i co z tego chyba ze mu pozwola uzywac nog to bedzie mial jakies szanse.Fury ma racje teraz wystarczy obijac frajerow zeby dostac walke o pas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Cel braci Kliczko - "Poczwórna Korona". | Adrian Golec | Publicystyka | 45 | 01-12-10 16:11 |
Kliczko - Haye ciąg dalszy. | Adrian Golec | Newsy | 6 | 18-11-10 19:18 |
Dawson wypada; Władimir Kliczko w rankingu "The Ring". | Adrian Golec | Newsy | 0 | 18-08-10 17:52 |
Władimir Kliczko vs Alexander Povetkin ? | ZET. | Newsy | 5 | 07-06-10 22:41 |
Okiem pasjonata: Kliczko - Sosnowski | Marcin Zimerman | Publicystyka | 29 | 30-05-10 19:12 |