![]() |
#1 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2012
Nominowany 638 razy w 122 Tematach
![]() |
![]() ![]() Hughie od dłuższego czasu trenuje ze swoim ojcem Peterem, który zajmuje się całą rodzinną gromadką z Tysonem na czele. Najnowszy nabytek Henessy’ego zdobył w ubiegłym roku młodzieżowe mistrzostwo świata, ale podobnie jak starszy kuzyn Tyson, który na podobnej imprezie zdobył niegdyś brąz, zdecydował o szybkim przejściu do grona profesjonalistów. - Hughie boksuje odkąd skończył 11 lat, wygrał juniorskie mistrzostwa ABA i młodzieżowy tytuł na świecie. Jestem z niego dumny, tak jak z wszystkich chłopaków, z którymi jestem 24 godziny na dobę. To przynosi efekty. Chcę doprowadzić mojego bratanka do mistrzostwa świata, a kiedyś razem z moim synem do Galerii Sławy. Pragnę, żeby nasze nazwisko pozostało tam na zawsze, bo ci młodzi chłopcy poświęcają swoje życie sportowi. To pasja jaką mamy dla boksu. Mamy irlandzkie pochodzenie, wywodzimy się z pięściarskiego rodu i chcemy mistrzowskich tytułów - powiedział Peter Fury Mick Hennessy wyraził nadzieję, że kuzynowie Fury zostaną w przyszłości „brytyjskimi Kliczkami”. Źródło: bscene |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 (permalink) | |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Nominowany 4 razy w 2 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]() Cytat:
http://www.youtube.com/user/WorldBox...ew=0&flow=grid |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: May 2010
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Jest około 10cm niższy od Tysona. Warunki w porządku.
W ogóle zobaczcie na te filmiki, które luki wrzucił. Wszyscy trąbią, jaki to Fury drewniak itp. gdy w rzeczywistości on lata po ringu leciutko jak motyl! Jeszcze ten balans i uniki niczym prawdziwy Tyson. Mistrz. |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Curtis Stevens podpisał kontrakt z Main Events | Mateusz Wajs | Newsy | 4 | 26-02-13 16:14 |
Donaire - Rigondeaux coraz bliżej, Kubańczyk podpisał wstępny kontrakt | Wiechu | Newsy | 12 | 09-02-13 18:26 |
Chambers podpisał kontrakt z Main Events i oficjalnie przechodzi do "junior ciężkich" | Paweł Rozmytański | Newsy | 22 | 10-11-12 13:07 |
Bradley podpisał kontrakt. | Adrian Golec | Newsy | 6 | 10-10-10 20:08 |
Kotelnik podpisał kontrakt z Kingiem! | Marcin Zimerman | Newsy | 0 | 26-05-10 22:56 |