![]() |
#1 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Skąd: Dla nich hołd, dla tych noszących blizny, dla nich.. w imie dobra Ojczyzny.
Nominowany 120 razy w 42 Tematach
![]() |
![]() ![]() Na gali ponadto będziemy mogli zobaczyć pogromcę Piotra Wilczewskiego - Curtisa Stevensa, brata stryjecznego Tysona Fury'ego - Hughie, Chrisa Eubanka Juniora oraz nowy nabytek Main Events z wagi lekkiej - Karla Dragana. Źródło: Peltz Boxing |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) |
![]()
Szukałem jakichkolwiek zdjęć tego młodszego brata Furyego. To ten po lewej od Frocha ?
https://twitter.com/hughiefury/statu...41959796658177 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) |
![]()
Nigdy nie traktowałem go jako prospekta, ba nawet zawodowego pięściarza czy kogoś wartego uwagi. Przy jego podejściu do treningu i życiowej filozofii może być co najwyżej sparingpartnerem lub journeymanem.
Jestem piekielnie ciekawy jakie motywy kierują panem Kołodziejem, który inwestuje w gościa już tyle czasu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) | |
![]() Cytat:
![]() (Rzadko kiedy zdarza mi się przechodzić z antypatii do tak głębokiej sympatii ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 (permalink) | |
V.I.P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2008
Nominowany 10 razy w 8 Tematach
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2012
Nominowany 638 razy w 122 Tematach
![]() |
![]()
Hughie to syn trenera Tysona Petera Fury, który dla Tysona jest stryjkiem czyli brat stryjeczny. Tyson ma też rodzonego brata, który ma na imię Hughie i zaczyna boksować, ale to nie ten. Są jeszcze inni bokserzy, kuzyn Phil Fury i Andy Lee, który też jest spokrewniony z klanem Fury.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Oficjalnie: Fury vs. Cunningham 20 kwietnia w Nowym Jorku | robercik | Newsy | 5 | 21-02-13 12:45 |
Cunningham wystąpi 8 września na gali Adamek - Walker | Wiechu | Newsy | 13 | 31-07-12 09:04 |
Adam Kownacki o kontuzji, Najmanie, Kliczko-Haye | eMCe | Newsy | 8 | 04-07-11 14:09 |