![]() |
#12 (permalink) | |
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 (permalink) |
![]()
Serdecznie wszystkich witam (pierwszy post)
Poza kontrowersjami w wyniku tu ta walka ukazała klęskę w metodach trenigowych Bloodwortha. W stosunku do ich ostatniej walki Adamek jest poprostu gorszym pięściarzem. Stracił mobilność, dynamikę, a jego ciosy wcale nie są mocne (podobne ciosy Hernandez kładły Cunna). Jak dla mnie jeśli coś Tomek chce ugrać jeszcze to zmienić trenera. Inna sprawa wywiad po walce- Tomek odpwiadał jakby walczył w innej walce! Po wyniku czuję nie smak, zwłaszcze że już remis przyjąłem z ullgą (zawsze się chce żeby rodak wygrał, nawet jak sie widzi co jest w ringu). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2012
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
To przykre że w boksie siedzą bandyci z ołówkami, niestety przez takie sytuacje boks zwija się na rzecz MMA gdzie jest mniej takich sytuacji, ci co dają wynik remisowy walki to pewnie zachwycali się 10 sekundowym wiatrakiem coś jak w wykonaniu hucka, ale w boksie o sianie wiatru nie chodzi tylko o czyste ciosy, a ci co widzieli zwycięstwo adamka tak samo widzą zwycięstwo de la hoyi z mejłeterem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 (permalink) |
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Sep 2002
|
![]()
K. Duva zrobiła "niezłą robotę", no cóż "wygrał" Polak w stylu o którym ciężko powiedzieć dobre słowo. Ale w życiu jest tak, że raz jesteś ty "wrobiony", a raz ty wrabiasz... co miało poniekąd teraz miejsce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2010
|
![]()
Najgorsza walka Adamka w HW, no może obok tej z Witkiem.
Roger mówił, że w pierwszej walce nie podobało mu się, że Adamek stał i przyjmował ciosy. A teraz co robił? No, jeszcze dokładał chaotyczne sierpy niemalże w stylu Hucka... Nie punktowałem dokładnie, ale mniej więcej 8:4 dla Cunna mi wyszło. Biedak, nie będzie miał dobrych wspomnień z walk z Polakami... @Sykes: no, ale Adamka jeszcze nigdy nie wrobili na punkty (najbliżej było z Arreolą) , a w drugą stronę - niektóre punktacje z Prudential (np. z Grantem) bywały mocno przesadzone... |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Zdjęcia: Tomasz Adamek na treningu przed rewanżem z Cunninghamem | Wiechu | Newsy | 41 | 18-12-12 19:11 |
Adamek z Cunninghamem o drugie miejsce w rankingu IBF | Wiechu | Newsy | 0 | 20-10-12 14:48 |
Adamek 22 grudnia w Pensylwanii, szykuje się rewanż z Cunninghamem? | Wiechu | Newsy | 15 | 24-09-12 17:10 |
Adamek wygrywa na punkty z jednorękim Chambersem | Wiechu | Newsy | 57 | 19-06-12 23:29 |
Rios wygrywa kontrowersyjnie z Abrilem | Adrian Golec | Newsy | 12 | 15-04-12 23:52 |